fur markArkadaslar bugün 2.el bir ekran kartı alacağım ama madencilik yapılmışmı veya çok mu kötü kullanılmış öğrenmem için strese testi yapacağım program onerirmisiniz (nasıl kullanıldığınıda söylerseniz süper olur)
ayrıca madencilik yapılıp yapılmadığını test yaparak öğrenemezsin test yaparak fps ve sıcaklık değerlerini öğrenebilirsinArkadaslar bugün 2.el bir ekran kartı alacağım ama madencilik yapılmışmı veya çok mu kötü kullanılmış öğrenmem için strese testi yapacağım program onerirmisiniz (nasıl kullanıldığınıda söylerseniz süper olur)
aynen iyi program iyi öneri dostumfur mark
zaten fps değeri ve sıcaklıktan anlaşılır benceayrıca madencilik yapılıp yapılmadığını test yaparak öğrenemezsin test yaparak fps ve sıcaklık değerlerini öğrenebilirsin
hayır anlaşılmaz ama mining olmasından korkma eğer güzel bir ortamda mining yapıldıysa normal bir oyuncu kartından daha sağlıklıdır o kart bizzat deneyimledimzaten fps değeri ve sıcaklıktan anlaşılır bence
asdsadasdas formu ben açmadımhayır anlaşılmaz ama mining olmasından korkma eğer güzel bir ortamda mining yapıldıysa normal bir oyuncu kartından daha sağlıklıdır o kart bizzat deneyimledim
Teşekkürler dostum ?hayır anlaşılmaz ama mining olmasından korkma eğer güzel bir ortamda mining yapıldıysa normal bir oyuncu kartından daha sağlıklıdır o kart bizzat deneyimledim
rica ederimTeşekkürler dostum ?