Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Sürücü Sürümü Düşürme yapmak istiyorum

Reaksiyon skoru
1,523
22.3.1 WHQL RX570 kart için en güncel Driver şu an ve onu kullanıyorum. Fakat ondan 4 gün önceki güncellemeden önce kullandığım sürücü gayet stabildi. Kullandığım o driver 2 yıl önce çıkmış 20.1.3 sürümüydü. 3 gün önce bu 22.3.1 sürücüsünü indirdikten sonra genel anlamda görüntüde gecikmeler ve kasmalar yaşayabiliyorum.

Şu an bu bahsettiğim sorunlu sürücüden DDU kullanmadan eski bahsettiğim o driver'a, ya da ondan daha yeni stabil bir driver'a geçsem sorun olur mu? Yani sürüm düşürmek istiyorum sorunlar yüzünden.

Neden DDU kullanmadan?

Hocam AMD kartlarda önermiyorlar pek.
DDU olmadan geçsem ne olur peki?
Ayrıca 20.1.3 sürümünü nereden bulabilirim acaba RX 570 için?
Bilmiyorum denemedim. Ama DDU ile silip yüksesen daha iyi olur bence. Yeni sürücü otomatik yükleniyorsa eskiyi yüklerken, interneti kapatıp eski driverı yükle. Önceden indir tabii eski driverı.

https://www.amd.com/en/support/prev...500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 Windows 11 ya da 10'a tıkla aşağıya kaydır bulursun.

22.3.1 WHQL RX570 kart için en güncel Driver şu an ve onu kullanıyorum. Fakat ondan 4 gün önceki güncellemeden önce kullandığım sürücü gayet stabildi. Kullandığım o driver 2 yıl önce çıkmış 20.1.3 sürümüydü. 3 gün önce bu 22.3.1 sürücüsünü indirdikten sonra genel anlamda görüntüde gecikmeler ve kasmalar yaşayabiliyorum.

Şu an bu bahsettiğim sorunlu sürücüden DDU kullanmadan eski bahsettiğim o driver'a, ya da ondan daha yeni stabil bir driver'a geçsem sorun olur mu? Yani sürüm düşürmek istiyorum sorunlar yüzünden.
bende 6500xt kullanıyorum rivalturner kullanmadan aynı sorunu bende yaşıyorum.

Ddu mutlaka kullanın sorun olur eski driver yeni driver çalışır buda hiçbir verim almamaniza mani olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,041
Üyeler
173,119
Son üye
prikesczek
Geri