Orada C ile ilgili 2-3 bölüm olması gerek onları sil. Onları sildikten sonra Ayrılmamış disk diye bir şey oluşacak. Onun üstüne tıkla yeni de. Boyuta falan dokunma tamam de. Sonra gene 2-3 bölüm ayıracak boyutu en yüksek olana kur Windows'u.c 120 gb olan herhalde çünkü ssd 120 peki sil mi dicem bicimlendir mi efendim
tamamdır yaptımOrada C ile ilgili 2-3 bölüm olması gerek onları sil. Onları sildikten sonra Ayrılmamış disk diye bir şey oluşacak. Onun üstüne tıkla yeni de. Boyuta falan dokunma tamam de. Sonra gene 2-3 bölüm ayıracak boyutu en yüksek olana kur Windows'u.
Tek tek indir. Anakartının BİOS'unu da sıfırladık zaten. Tek slot 8 GB RAM'in var dimi? Ekran kartı sürücünü kurman yeterli kalanlarını Windows Update üstünden güncelleyip kurabilirsin.tamamdır yaptım
Mesaj otomatik birleştirildi:
umarım hata çözülür ya peki PC için gerekli programları tek tek mi indireyim yoksa bunun içinde takip edebileceğim bir şey var mi
Tamamdır hocam.tamamdır hatayı alırsam yazacağım tekrardan
Tamamdır hocam.
Ekran kartını kur bir sen. Bu sorunu RAM'le yapıyor olabilir.Yükleme tamamlandı fakat böyle kareler var yine
ekran kartının driverini yüklemedim henüz ondan olabilir mi
ya acaba virüs mü var bilgisayarımda d'de
Bu karelerin donanımsal olduğunu düşünüyorum.googleda bunun bir reklam uygulamasının yaabilecegini falan yapmışlar
Ondan olacağını düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü kurulu mu şuan? Bilgisayardan RAM'i çıkarıp silgi ile uçlarını silebilir misin?hdmi kablosu falan bunlardan dolayı olabilir mi herhangi bir kablodan