- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kartı tamiri yapılamaz mı
Büyük ihtimalle chipset arızası veya vram arızası yeni kart alma zamanın gelmiş
Büyük ihtimalle chipset arızası veya vram arızası yeni kart alma zamanın gelmiş
Yaptırılabilir ama pahalı oluyor diye biliyorum faza sağlıklı olmuyorlar hep tamir sonrasıekran kartı tamiri yapılamaz mı
Yaptırılabilir ama pahalı oluyor diye biliyorum faza sağlıklı olmuyorlar hep tamir sonrası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanserin son evresinde ölmemek için bir çok ilaç tüketmek gibi bir şey yani
Beyaz kareler ile iyi eğlenceler diyebilirim. Tamiri 500tl fln tutuyor galiba1sene daha idare etse yeter beni ya
siyah ve beyaz karelenmeler gitti hiç gelmiyorBeyaz kareler ile iyi eğlenceler diyebilirim. Tamiri 500tl fln tutuyor galiba
Sadece oyunda sürücü çöktü hatası mı alıyorsun?siyah ve beyaz karelenmeler gitti hiç gelmiyor
evet sadece oyunlarda sıkıntı yaşıyorumSadece oyunda sürücü çöktü hatası mı alıyorsun?
Ekran kartı frekansını düşür öyle oyna bi bakalım çökecek mi. Ben sürücü hatasını overclock yaparken fazla frekans verdiğimde alıyorum sadece.evet sadece oyunlarda sıkıntı yaşıyorum
ekran kartı frekansını düşürünce hata almıyordum ama belli bi zaman sonra yine hata vermeye başlamıştı sonra yine düşürmüştüm yine bir süre kapanmamıştı ama artk daha düşüremiyorum yani gpu tweak kullanıyordum bunun için başka bir method varsa düşürmek için önerirsen çok sevinirimEkran kartı frekansını düşür öyle oyna bi bakalım çökecek mi. Ben sürücü hatasını overclock yaparken fazla frekans verdiğimde alıyorum sadece.
bu uygulamada memory clock değerlerim falan gözükmüyorMSI Afterburner Kullan oradan curve ayarlarını yap bu forum da bir sürü underclock rehberi var bir de öyle deneyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında memory frekansını düşürmeyi de deneyebilirsin
bu uygulamada memory clock değerlerim falan gözükmüyor