Neler Yeni

Ekran Kartı Sürücüsü Güncellenmiyor.

leoni11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
gokmen soy
Merhabalar GeForce GT 730 bir ekran kartım var pubg mobilede nedense kasıyor çok saçma GTA 5 45 fps csgoda 150 200 fps alıyorum pubgde 30 40 arası zor alıyorum sürücüden dolayı olduğunu düşünüyorum sürücü güncellenmiyor anlamadım nasıl çözüceğim teşekkür ederim..

Ekran Kartı : GeForce GT 730 İşlemci : AMD Phenom(tm) II X4 B97 Processor 3.20 GHz Ram : 8GB (4+4)

VisnaSuyu

80+
Hayır sürücü kaynaklı değil ekran kartınzla ilgili. Performansı pugb için yetersiz.

leoni11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
gokmen soy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır sürücü kaynaklı değil ekran kartınzla ilgili. Performansı pugb için yetersiz.
Youtubeden oynanışlara baktım yeni atılan eski atılanlara 90 fps sabit oynuyorlar daha düşük bir ekran kartıyla GT 710 ile deniyorlar yine 90 fps bende sorun olduğunu düşünüyorum.

VisnaSuyu

80+

leoni11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
gokmen soy
Bahsettiğiniz sorun emilatörden kaynaklanıyor olabilir mi ? Hangi emilatörü kullanıyorsunuz ?
Gameloop'u kullanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bahsettiğiniz sorun emilatörden kaynaklanıyor olabilir mi ? Hangi emilatörü kullanıyorsunuz ?
Şuan bendeki bir tık eksi bir driver, yeni driver yüklenmiyor Windows sürümü yüzünden 473 güncellemesini indiremiyorum "Security Update"'ydi sanırım güncellemenin adı.

VisnaSuyu

80+
Gameloop'u kullanıyorum.

Şuan bendeki bir tık eksi bir driver, yeni driver yüklenmiyor Windows sürümü yüzünden 473 güncellemesini indiremiyorum "Security Update"'ydi sanırım güncellemenin adı.

Emilatör ayarlarına göz atın benim bilgisayarım çok kuvvetli olmasına rağmen aynı sorunları yaşamıştım şuan 120 fps sabit oynuyorum.

Gameloop'u kullanıyorum.

Bu konuda yardımcı olabilicek bilgim yok malesef kart çok eski ve hiç kullanmadığım bir kart

leoni11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
gokmen soy

Emilatör ayarlarına göz atın benim bilgisayarım çok kuvvetli olmasına rağmen aynı sorunları yaşamıştım şuan 120 fps sabit oynuyorum.
Tamamdır hocam bu arada Sistemimde bir sıkıntı yok değil mi Bu arada dünde çok yardımcı olmuştunuz teşekkür ederim.

Bu konuda yardımcı olabilicek bilgim yok malesef kart çok eski ve hiç kullanmadığım bir kart
Tamamdır hocam ben bir deneyeyim.

Hocam Çok Teşekkür ederim Allah Razı olsun kayış gibi akıyor oyun çok teşekkürler dünde yardımcı oldunuz çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

VisnaSuyu

80+
Tamamdır hocam bu arada Sistemimde bir sıkıntı yok değil mi Bu arada dünde çok yardımcı olmuştunuz teşekkür ederim.

Tamamdır hocam ben bir deneyeyim.
Rica ederim sistem eski olduğundan bu konuda yorum yapmam zor yeni sistemleri öğrenelim derken eskileri unuttuk :)

Top Bottom