Neler Yeni

Yardım Ekran kartı takımı sonrası 1 uzun beep 3 kısa beep

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Akif Erdem
Hocam öğrenci adamım 3k TL ile fakir olunmaz doğru ama 3 bin TL öğrenci adam için iyi para :)
hocam alırsanız tüm testlerini yapın öyle alın bu arada dikkat edin adamın elinde 20+ kart varmış miningli olabilir.

hocam alırsanız tüm testlerini yapın öyle alın bu arada dikkat edin adamın elinde 20+ kart varmış miningli olabilir.
furmark testleri mevcut ama ben alırken yinede bi yarım saate yakın teste sokacagım sadece furmark testı yeterlı olurmu ? farklı bır test yapmaya gerek varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca sanırım 6600 mining için uygun bir kart değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Akif Erdem
furmark testleri mevcut ama ben alırken yinede bi yarım saate yakın teste sokacagım sadece furmark testı yeterlı olurmu ? farklı bır test yapmaya gerek varmı ?

Ayrıca sanırım 6600 mining için uygun bir kart değil
furmark yeterli olur diye düşünüyorum 2024 nisana kadar da garantiliymiş fena değil bi sorun çıkarsa garantili zaten.

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Uygun, o serilerle bizzat da yapmışlığım var miningde gayet verimliler.
Hocam 1 sene kullanılmış 1 senede garantisi var bence kart temız 2 arkadaşım aynı karttan gecen hafta persembe aldılar hala kullanıyorlar bir sıkıntı yok dediler

bilader derdin ne adamın moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorsun tamam anladık yorum yapmışsın 40 kere şöyle böyle demenin anlamı ne hayret ya
Hocam sakin olun arkadaş güzel bir öneride bulundu sadece :)

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,613
İsim
Deniz Bey
Hocam 1 sene kullanılmış 1 senede garantisi var bence kart temız 2 arkadaşım aynı karttan gecen hafta persembe aldılar hala kullanıyorlar bir sıkıntı yok dediler

nesi güzel baştan beri yazdıgı yorumlar direkt dolandırılmışsınız bozuk kart satmış niye sıfır almadın oyle boş beleş yazıyor, sen test ettim aldım dedikçe hala devam ediyor, kartta sorun olsa orada belli olurdu muhtemelen psu yada yetersiz girişlerde kaynaklı çalışmıyor bence,

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Sıkıntı olur demedim Mining yapılabiliyor dedim. Yoksa ben de Miningli kart kullanıyorum şuan bir sorunu yok tertemiz kart yani.

nesi güzel baştan beri yazdıgı yorumlar direkt dolandırılmışsınız bozuk kart satmış niye sıfır almadın oyle boş beleş yazıyor, sen test ettim aldım dedikçe hala devam ediyor, kartta sorun olsa orada belli olurdu muhtemelen psu yada yetersiz girişlerde kaynaklı çalışmıyor bence,
Olsun hocam sakin olun yinede konunun çözümü belli oldu zaten psu ile alakalı bir sorun sanırım iyi geceler tekrardan

Sıkıntı olur demedim Mining yapılabiliyor dedim. Yoksa ben de Miningli kart kullanıyorum şuan bir sorunu yok tertemiz kart yani.
Anladım hocam saolun iyi geceler.

Livaković

80+ Silver
bilader derdin ne adamın moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyorsun tamam anladık yorum yapmışsın 40 kere şöyle böyle demenin anlamı ne hayret ya
Gerçekleri söylemek ne zaman moral bozukluğu olmuş yorum olsun diye yorum tayfadan boş tayfa gelmiş gene yanıtla bile atma biraderinde değilim

sen kimsin ne konuşuyorsun birader

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
arkadaşlar kart sıkıntısız çalışıyor şuanda iki güç girişini doldurunca boot etti 500w üzerinde sıkıntısız çalışıyor şuan için birde monitör bozukmuş onuda çözdüm hepinize teşekkür ederim

Top Bottom