Yardım Ekran kartı tavsiyesi

Eldar

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
5000
Bilgisayar toplamaya başladım ve ekran kartı dışındaki tüm parçaları alabildim. Ryzen 5 3600 işlemci ve MSİ B550-A PRO anakart var.
Bu ikisi ile görüntü alabilir miyim?
Piyasanın bu durumunda ekran kartı almalı mıyım yoksa beklemek mi mantıklı?
Bilgisayar almakta ki amacım hem çok güzel oyunlar çıkmış hem de göz sağlığına duyarlı ekran kullanmak istiyorum.
Halihazırda kullandığım dizüstü mevcut.
Teşekkür ederim.

Belli olmuyor reis stoklar düzelirse düşebilir ama bu etherium ve miningcileri de katınca hesaba düşecek gibi görünmüyor

Bilgisayar toplamaya başladım ve ekran kartı dışındaki tüm parçaları alabildim. Ryzen 5 3600 işlemci ve MSİ B550-A PRO anakart var.
Bilgisayar almakta ki amacım hem çok güzel oyunlar çıkmış hem de göz sağlığına duyarlı ekran kullanmak istiyorum.
Teşekkür ederim.
Önerim idare etmelik bir ekran kartı almak mesela 1050 ti veya gtx 1650 ekran kartı fiyatları düzelince rtx 20 veya 30 serisine yönelmek şahsen ben öyle yapacağım i5 10400f alacağım yanına gtx 1650 alacağım fiyatlar normale dönünce 2060 veya 3050 çıkarsa alabilirim.

Önerim idare etmelik bir ekran kartı almak mesela 1050 ti veya gtx 1650 ekran kartı fiyatları düzelince rtx 20 veya 30 serisine yönelmek şahsen ben öyle yapacağım i5 10400f alacağım yanına gtx 1650 alacağım fiyatlar normale dönünce 2060 veya 3050 çıkarsa alabilirim.
Hayir arkadasin dedigini yapmayin 1050ti ne rx470 bile daha iyi 1650 de almayin rx570 var

Teşekkür ederim.
3600 ün içinde dahili grafik kartı olmadığından görüntü alamazsınız ekran kartı şart bence beklemelisiniz 5k ya stoklar gelince güzel bir kart alınabilir

ikinci el fazla önermiyorum arkadaş tanıdık olmadığı sürece ekran kartı bozulsa 900 TL çöpe gitmiş olacak
Demeyip alirsan test ile hic bir sikinti cikmaz ben hep 2. Aliyorum bugune kadar sistemimde hic bir sorun olmadi

Ryzen 5 3600 işlemci ve MSİ B550-A PRO anakart var.
Maalesef.
Size önerim stoklar düzelene kadar kendinize idarelik ikinci elden ekran kartı almanız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri