Neler Yeni

Ekran kartı tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
Msi gtx 1650 Super ventus xs oc 4gb ekran kartım var, media markttan 7 ay önce aldım ve sadece oyun oynadım.
Kart tertemiz kutu fatura garanti hepsi duruyor. Ben mininge girişmek istiyorumda.
Bu kartı ne kadara satabilirim?
Hangi 8 gb lik ekran kartını almak daha mantıklı, ethereum kazacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibinden diye bir site vardı belki bir ihtimal ortalama fiyatları vardır orada.
Bende biliyorum ilk kez duymadım, piyasaya bayağı baktım net bir değer bulamadım 2000 e koyanda var 3500 koyanda.
Yoska burda neden konu açayım?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Msi gtx 1650 Super ventus xs oc 4gb ekran kartım var, media markttan 7 ay önce aldım ve sadece oyun oynadım.
Kart tertemiz kutu fatura garanti hepsi duruyor. Ben mininge girişmek istiyorumda.
benim tavsiyem 3k ya koyman. o kartın piyasasını çok takip etmiyorum ama tahminimce öyledir.

Ceyuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Yunus Kaya
Yeni bir kartı alman icin ustune elindeki ekran kartinin 3 katı kadar daha para koyman gerekebilir. Cunku piyasada kart yok. 2. eller de pahali. Tek kartlada pek karın olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kartı 2500-3000 gibi bir fiyattan koyabilirsin bence. En ucuzu 3700 tl gozukuyor 0 ı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda Okutucu
Bana göre bu ekran kartı fiyatına göre en iyisi kesinlikle bunu almanı tavsiye ederim. https://*******/Bsj338

Top Bottom