Neler Yeni

Ekran Kartı Tavsiyesi

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
Bir ay kadar önce Vatan' dan sistem topladım arkadaşlar ekran kartı olarak MSİ RX 570 Armor almıştım arızalı çıktı şuan garantide ücret iadesi isticem. Aslında bu kart bana fazla bile gelir aldığımda fiyatı 1169 du. Şimdi bu parayı iade etseler bile malum piyasa artı alabileceğim en uygun ekran kartı hangisi olur acaba? Büyük ekran kartlarını önermeyin lütfen dediğim gibi RX 570 bile bana fazla geliyordu, şuan benim için önemli olan parası bu fiyat bandında ısınma vs gibi sorunları olmayan hangi ekran kartını alabilirim acaba gerekirse RX 570 den 10-20 FPS az versin önemli değil sıkıntı açmıcak kaliteli güzel bir ekran kartı olsun yeter. Fiyatta +/- 200 oynayabilir.

Sistemin diğer parçaları
H310M Pro VD Plus
İ3 9100F
Crucial 8 GB RAM
Corsair Spec 05 Kasa (VS 550 +80 PSU)
WD Green 250 GB SSD

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkünse bire bir değişim iste. RX 570 sorunlu bir kart değil, şansına sana arızalı gelmiş. Teknoloji şans işi, her parçada sorun çıkabilir.
Armor stoklarında yok gözüküyor hocam 210 lira üste Gigabyte RX 570 geliyor. Gigabyte istemek mantıklımı sence soğudum nedense bu karttan

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
armor modeli zaten sorunlu ıtx zaten çöp indirim ile 1650 super olabilir ama işlemciyi yükseltsen daha iyi gibi işlemci + anakartı iade edip 1600 AF almanda büyük fayda var artık.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Armor stoklarında yok gözüküyor hocam 210 lira üste Gigabyte RX 570 geliyor. Gigabyte istemek mantıklımı sence soğudum nedense bu karttan
Gigabyte kartlar iyi bence onunla değiştirebilirsin.

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
armor modeli zaten sorunlu ıtx zaten çöp indirim ile 1650 super olabilir ama işlemciyi yükseltsen daha iyi gibi işlemci + anakartı iade edip 1600 AF almanda büyük fayda var artık.

Diğer parçaları iade almazlar hocam büyük ihtimal bi arızası yok diye. 1650 süper ler çok pahalı hocam

Bu iyi mi? alınır mı RX 570 yerine

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,043
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
O zaman farklı bir kart yollasınlar, sonuçta kullanıcı yüzünden oluşan bir sorun değil. Sorunlu kart gelmiş, bir de üzerine para verme.
GTX 1650 daha güçsüz bir kart.

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Diğer parçaları iade almazlar hocam büyük ihtimal bi arızası yok diye. 1650 süper ler çok pahalı hocam

Bu iyi mi? alınır mı RX 570 yerine

KToprak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Kamil
O zaman farklı bir kart yollasınlar, sonuçta kullanıcı yüzünden oluşan bir sorun değil. Sorunlu kart gelmiş, bir de üzerine para verme.
GTX 1650 daha güçsüz bir kart.
Fark almadan gigabyte gönderin derimde öyle bir şey yapcaklarını hiç sanmam hocam :)

Bu zotac iyi midir? hocam sonra bide bunla sıkıntı yaşamayalım

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M

kesinlikle 1650s alınmalı pentium a katılıyorum

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
Fark almadan Gigabyte gönderin derimde öyle bir şey yapcaklarını hiç sanmam hocam :)

Bu zotac iyi midir? hocam sonra bide bunla sıkıntı yaşamayalım
Bununla sorun yaşayamazsın ihtimali olduğunu hiç düşünmüyorum kart yükte bile 100W fillan harcıyor 2 marka da iyi ama zaten 1650 super gibi bir kartta model vb farketmeden alabilirsin kart en kötü modellerde bile uzay montajda yükte 70 derece filan ama oyun ayarlşarından kenar yumuşatma vb kapatmanı öneririm işlemci ağırlıklı oyun oynuyorsan.

Top Bottom