Neler Yeni

Ekran kartı temizliği

bıraktım

80+ Bronze
Arkadaşlar ekran kartımi temizleyip macunu yenilemeyi düşünmüştüm ama Abdullah abinin videosunda vücudunuzdaki elektrik karta zarar verebilir dediğini farkettim ve bende acayip elektrik var ailemdeki kişilerle temasımda bile carpiliyorum iki üç kere çay bardağını atmisligim var elimden bu elektrik sorun olur mu karta zarar vermeden nasıl temizlik yapabilirim

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
çıplak ayakla toprağa çık öyle sök
daha nasıl taktik verelim :D

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çıplak ayakla toprağa çık öyle sök
daha nasıl taktik verelim :D
Hiç toprak görmediğim için oluyor sanırım aşırı elektriklenme ben en iyisi bulasmiyim kart alçak param yok kartın garantisi dhaa bitmedi vatan computera yollasam termal macun değişimi ve fan temizliği yaparlar mı ücretli veya ücretsiz

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,533
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Hiç toprak görmediğim için oluyor sanırım aşırı elektriklenme ben en iyisi bulasmiyim kart alçak param yok kartın garantisi dhaa bitmedi vatan computera yollasam termal macun değişimi ve fan temizliği yaparlar mı ücretli veya ücretsiz
Kart çok ısınmıyorsa macun yenilemeye gerek yok bence.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Bence uğraşma, aldığın yerden rica edersin onlar yenilerler. Sakın mahalle bilgisayarcısına yaptırma çalarlar kartını.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,533
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
İşi değerlerim çok artmıyordu yine kontrol ederim 1.5 yıl felan oluyor her 2 yılda bir felan temizlemek mantıklı değil mi
Ekran kartı macun değişme ısınma değerleri çok çok artmadıkça gerekmiyor diye biliyorum.

bıraktım

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart çok ısınmıyorsa macun yenilemeye gerek yok bence.
İşi değerlerim çok artmıyordu yine kontrol ederim 1.5 yıl felan oluyor her 2 yılda bir felan temizlemek mantıklı değil mi
Bence uğraşma, aldığın yerden rica edersin onlar yenilerler. Sakın mahalle bilgisayarcısına yaptırma çalarlar kartını.
Vatan computerdan sistem olarak almıştım da ekran kartını çıkarıp götürsem olur dimi yoksa direk kasayı mi götüreyim

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Vatan computerdan sistem olarak almıştım da ekran kartını çıkarıp götürsem olur dimi yoksa direk kasayı mi götüreyim
Direkt pc yi getirsen daha mantıklı, belki işlemci macununu ve teknik temizlemelerini yaptırırsın. Direkt sistemi götürmen yararına olur yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom