reis bunun amazon değil de tr de olan orjinal versiyonunu atma şansın var mı benim ekran kartı şuan temp 80 hotspot 100 dereceyi görüyor 1 yıllık kart xfx 210 rx6600xtŞöyle sağlam bir termal macun alabilirsin. Ekran kartında kullanılan padları bilmeden öneri yapmam doğru olmaz. KAÇ MM olduğunu bilmek lazım.
Hotspot normal. Böyle görüyor zaten çoğu kartlar. Temp biraz fazla onu da bakım ve termal macun ile halledersin.reis bunun amazon değil de tr de olan orjinal versiyonunu atma şansın var mı benim ekran kartı şuan temp 80 hotspot 100 dereceyi görüyor 1 yıllık kart xfx 210 rx6600xt
O kart sıcak çalışıyor... Fan ayarı yapman şart.reis bunun amazon değil de tr de olan orjinal versiyonunu atma şansın var mı benim ekran kartı şuan temp 80 hotspot 100 dereceyi görüyor 1 yıllık kart xfx 210 rx6600xt
reis duydum da amazon tr de bir çok neredeyse ürün yurt dışı vergisi ile biliyorsun konusmıcam bu konuyu yüksek bi fiyata denk geliyor ve amazon dakinin orjinal olduhunu nasıl anlıyacahımHotspot normal. Böyle görüyor zaten çoğu kartlar. Temp biraz fazla onu da bakım ve termal macun ile halledersin.
AMAZON TR diye bir şey duydun mu hiç ?
fanları /75 yüke alınca ekran kartı 72 dereceye düşüyor ama çöp makinesi gibi ses çıkarıyorO kart sıcak çalışıyor... Fan ayarı yapman şart.
Arctic MX-6 olabilir.
ürün tr den geliyor amozona guvenmiyosun digerlerinin orjinal oldugunu enrden anlıyacanreis duydum da amazon tr de bir çok neredeyse ürün yurt dışı vergisi ile biliyorsun konusmıcam bu konuyu yüksek bi fiyata denk geliyor ve amazon dakinin orjinal olduhunu nasıl anlıyacahım
Mesaj otomatik birleştirildi:
fanları /75 yüke alınca ekran kartı 72 dereceye düşüyor ama çöp makinesi gibi ses çıkarıyor
reis güvenmiyorum değil nasıl anlıyacam bilmiyorum size de onu soruyorumürün tr den geliyor amozona guvenmiyosun digerlerinin orjinal oldugunu enrden anlıyacan
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten ürün orjinal
ürün orjinal onu soyleyeyim 50k degerlendirmesi var amazon trendyol gibi yerlerdende daha iyidirreis güvenmiyorum değil nasıl anlıyacam bilmiyorum size de onu soruyorum
tamam reis anladım da neden sinirleniyorsun ki soru sorduk bilmiyoruz diye sen daha da yükseldinürün orjinal onu soyleyeyim 50k degerlendirmesi var amazon trendyol gibi yerlerdende daha iyidir
sinirlenmedimki hocam nerden cıktı normal cevap yazdımtamam reis anladım da neden sinirleniyorsun ki soru sorduk bilmiyoruz diye sen daha da yükseldin
temp bi tık yüksek fanları bi temizle hocam bide mx6 ya da arkadaşın attığını sür iyi olur bencereis bunun amazon değil de tr de olan orjinal versiyonunu atma şansın var mı benim ekran kartı şuan temp 80 hotspot 100 dereceyi görüyor 1 yıllık kart xfx 210 rx6600xt