Neler Yeni

Ekran kartı ticareti yapacağım.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Getirdiğin kartların hepsi bence ASUS marka olsun. En çok karı ASUS'tan elde edersin. 3060/3060Ti getirsen daha iyi olur. Belki birkaç tane 3080 veya 4070Ti'da getirilebilir. AMD Kartları bence getirme. Ama getireceksen RX6600 ve RX 6800 XT getirebilirsin. Özellikle RX 6800 XT bence iyi olur. Çünkü türkiyede çok fazla stoğu bulunmayan bir kart artık. RX 6900 XT'den ucuza satarsan kapış kapış gider ki dolar bazında yurtdışında o kadar pahalı olan bir kart değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: sayf

sayf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
burak seyfi
Getirdiğin kartların hepsi bence ASUS marka olsun. En çok karı ASUS'tan elde edersin. 3060/3060Ti getirsen daha iyi olur. Belki birkaç tane 3080 veya 4070Ti'da getirilebilir. AMD Kartları bence getirme. Ama getireceksen RX6600 ve RX 6800 XT getirebilirsin. Özellikle RX 6800 XT bence iyi olur. Çünkü türkiyede çok fazla stoğu bulunmayan bir kart artık. RX 6900 XT'den ucuza satarsan kapış kapış gider ki dolar bazında yurtdışında o kadar pahalı olan bir kart değil.
Detaylı bilgi için teşekkür ederim.

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
@sayf
Açıkçası herkes giriş başlangıç seviyesi kartlar demiş tabi ama ben o tarz kartların yüzüne bakmıyorum uygun fiyata B,C tier kartlar gelse diğer insanlar da bakmaz ama mecbur alıyorlar arada uçurum fiyat farkı oluyor. Soğutma performansı i iyi olan daha sessiz modeller benim ilgimi çekiyor. Gigabyte Gaming Oc, MSI Gaming X ve Trio, Asus Tuf, Colourful Ultra, Gigabyte Vision OC, veya bir tık altı olarak MSI Ventus 3X, Galax EX veya Asus Dual gibi kartlar.

Asus Rog, Gigabyte Aorus vs gibi Tier A olanları söylemedim. Onlar fazla tamam ama gidipte ufacık fanlı, süpürge sesi çıkaran 10 dakika geçmeden 76 derecede çalışan (hotspot değerleri 90 ları geçiyor ayrıca) ekran kartı almak bana saçma geliyor. Hiç almıyorum daha iyi.

3060ti, 3060 bence bu arada. 4070ti isteyende çok oluyor.

Son düzenleme:
  • Muhteşem

Keinz

80+
Merhaba DonanımArşivi forum sakinleri,

Hem para kazanmak için hem de bu fahiş fiyatlı piyasanın düzelmesi için bir süredir bütçe oluşturuyorum. Yakın zamanda yurtdışından ekran kartı getirtip; faturalı, uluslararası garantili ve resmi bir firma olarak ekran kartı satmayı planlıyorum. Reklam olmaması için hiçbir şekilde isim vermeyeceğim. Sizce hangi ekran kartlarını getirtip satmalıyım, hangi ekran kartları ülkemizde şu sıralar çok tercih ediliyor veya satışını kolay yapabileceğim modeller hangileridir. Şimdiden cevaplar için teşekkürler, her cevabı dikkate alacağım <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece ekran kartı değil, bütün bilgisayar bileşenlerini getirebilirim aslında; genel anlamda da önerilerinize açığım.
Ekipman'da getirmeyi düşünüyor musunuz?

• Beğen

sayf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
burak seyfi
@sayf
Açıkçası herkes giriş başlangıç seviyesi kartlar demiş tabi ama ben o tarz kartların yüzüne bakmıyorum uygun fiyata B,C tier kartlar gelse diğer insanlar da bakmaz ama mecbur alıyorlar arada uçurum fiyat farkı oluyor. Soğutma performansı i iyi olan daha sessiz modeller benim ilgimi çekiyor. Gigabyte Gaming Oc, MSI Gaming X ve Trio, Asus Tuf, Colourful Ultra, Gigabyte Vision OC, veya bir tık altı olarak MSI Ventus 3X, Galax EX veya Asus Dual gibi kartlar.

Asus Rog, Gigabyte Aorus vs gibi Tier A olanları söylemedim. Onlar fazla tamam ama gidipte ufacık fanlı, süpürge sesi çıkaran 10 dakika geçmeden 76 derecede çalışan (hotspot değerleri 90 ları geçiyor ayrıca) ekran kartı almak bana saçma geliyor. Hiç almıyorum daha iyi.

3060ti, 3060 bence bu arada. 4070ti isteyende çok oluyor.
Bunlar çok değerli bilgiler, teşekkür ederim.

Ekipman'da getirmeyi düşünüyor musunuz?
İlk amacım erkan kartı üzerinden miktar olarak fazla kar edip bütçemi arttırmak, bütçem arttığı zaman türkiyede pek bulunmayan e-spor ekipmanları getirme gibi bir düşüncem mevcut evet, fakat erken aşama için hayır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,575
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom