R3b311i0n_01
80+ Bronze
silindi
Son düzenleme:
Ailemin işi dolayısıyla yurtdışından tanıdıklarım var, ve eskiden yurtdışında yaşıyordum. Yani araya toptancı bile girmeden fabrikadan maliyet fiyatına almak varken hem toptancı hem distribütör'ün kar marjını ortadan kaldırıp kullanıcıya daha uygun maliyetli satabilirim diye düşünüyorum. Projem halihazırda fikir aşamasında gerçekleşmesi tahminimce 2-3 ayı bulacaktır.devletten ticaret için gerekli belgeleri alıp distribütörlerden toptan bir şekilde temin edebilirsiniz? niye böyle yurtdışından getireyip şöyle yapayım böyle yapayım diye uğraşıyorsunuz ki?
eğer yapabilirsen ne mutlu galax palit gigabyte gibi markaları öneririm rtx 3xxx ve 4xxx serisi iyi olurAilemin işi dolayısıyla yurtdışından tanıdıklarım var, ve eskiden yurtdışında yaşıyordum. Yani araya toptancı bile girmeden fabrikadan maliyet fiyatına almak varken hem toptancı hem distribütör'ün kar marjını ortadan kaldırıp kullanıcıya daha uygun maliyetli satabilirim diye düşünüyorum. Projem halihazırda fikir aşamasında gerçekleşmesi tahminimce 2-3 ayı bulacaktır.
Piyasada çok fazla yurt dışı ürün var pazarda iyi pay kapma konusunda zorlanabilirsinMerhaba DonanımArşivi forum sakinleri,
Hem para kazanmak için hem de bu fahiş fiyatlı piyasanın düzelmesi için bir süredir bütçe oluşturuyorum. Yakın zamanda yurtdışından ekran kartı getirtip; faturalı, uluslararası garantili ve resmi bir firma olarak ekran kartı satmayı planlıyorum. Reklam olmaması için hiçbir şekilde isim vermeyeceğim. Sizce hangi ekran kartlarını getirtip satmalıyım, hangi ekran kartları ülkemizde şu sıralar çok tercih ediliyor veya satışını kolay yapabileceğim modeller hangileridir. Şimdiden cevaplar için teşekkürler, her cevabı dikkate alacağım <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ekran kartı değil, bütün bilgisayar bileşenlerini getirebilirim aslında; genel anlamda da önerilerinize açığım.
Gümrükten nasıl geçirmeyi düşünüyosunuz ?Ailemin işi dolayısıyla yurtdışından tanıdıklarım var, ve eskiden yurtdışında yaşıyordum. Yani araya toptancı bile girmeden fabrikadan maliyet fiyatına almak varken hem toptancı hem distribütör'ün kar marjını ortadan kaldırıp kullanıcıya daha uygun maliyetli satabilirim diye düşünüyorum. Projem halihazırda fikir aşamasında gerçekleşmesi tahminimce 2-3 ayı bulacaktır.
Gümrükten nasıl geçirmeyi düşünüyosunuz ?
Üst seviye kartlara talep fazla olur ama bu durum ne kadar yasal bilemeyeceğim.
bu tür ticaretleri ne yalan söyleyim mantıklı bulmuyor drop shippingdir yurtdışından alıp satmaktır hepsi yalan yalan yalan
eğer yurtdışından aldıysan firma ile yapcam diyorsun vergi vereceksin sonra satıcaksın site komisyon kescek ürünlerde herhangi bir bozulma aksaklık durumda sen ilgilenceksin elindeki bozuk ürünü adama verceksin cart curt derken para yok ortada
peki o zaman şöyle diyim orta seviye pcler çok tutuluyor 3060 3070 şuan revanştabunlar gibi 4070ti almak isteyende çok kişi varBu yazdıklarınızın hepsi düşünüldü, tamamen yasal yollardan yapılacak bütün işlemler ki çoğu şey hazır. Ekstra olarak yukarıda belirttiğim gibi garantisi uluslararası ürünlerin, bunları düşünen kişi ben olmalıyım. Ben sadece piyasa hakkında daha verimli bilgi ve kullanıcılar ne talep ediyor tarzında bir araştırma yapıyorum aslında şu anda. O yüzden konudan sapmadan sadece hangi ürünlerde daha fazla talep olur soruma cevap verirseniz sevinirim.
ne kadarlık bir uygunluğa çıkartmayı amaçlıyorsunuz acaba paylaşabilirmisinizMerhaba DonanımArşivi forum sakinleri,
Hem para kazanmak için hem de bu fahiş fiyatlı piyasanın düzelmesi için bir süredir bütçe oluşturuyorum. Yakın zamanda yurtdışından ekran kartı getirtip; faturalı, uluslararası garantili ve resmi bir firma olarak ekran kartı satmayı planlıyorum. Reklam olmaması için hiçbir şekilde isim vermeyeceğim. Sizce hangi ekran kartlarını getirtip satmalıyım, hangi ekran kartları ülkemizde şu sıralar çok tercih ediliyor veya satışını kolay yapabileceğim modeller hangileridir. Şimdiden cevaplar için teşekkürler, her cevabı dikkate alacağım <3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ekran kartı değil, bütün bilgisayar bileşenlerini getirebilirim aslında; genel anlamda da önerilerinize açığım.
O zaman üst seviye kartlar bu iş için mantıklı olabilir. Şahsen 4080 gibi bir kartı ben de düşünürdüm.Bu yazdıklarınızın hepsi düşünüldü, tamamen yasal yollardan yapılacak bütün işlemler ki çoğu şey hazır. Ekstra olarak yukarıda belirttiğim gibi garantisi uluslararası ürünlerin, bunları düşünen kişi ben olmalıyım. Ben sadece piyasa hakkında daha verimli bilgi ve kullanıcılar ne talep ediyor tarzında bir araştırma yapıyorum aslında şu anda. O yüzden konudan sapmadan sadece hangi ürünlerde daha fazla talep olur soruma cevap verirseniz sevinirim.