Ekran kartı tutucu gereklimi?

Hocam benim aldığım kasada 3 önde 1 tane de arkada fan bulunuyor. Senin sadece 3 tan önde mi bulunuyor ? Yoksa kendin başka fan ekledin mi ? Kasanda şuan kaç tane fan var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ventocase.com/urun/vg3400s/
Bende de bu var.

3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.

Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.
İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f

İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f
Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.

Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.
Ben vatandan aldım kalitesiz bir termal macun kullanmışlar o yüzden 65 derere falan oluyor çok ısınan işlemciler değil ve soğutucunuz gayet iyi hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri