Neler Yeni

Ekran kartı upgradesi yapmak istiyorum tavsiye alınır

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Yapman gerekeni söylim psu ekran kartını ve monitörünü satıyorsun tamam mı bütçene ek bunlarıda ekle git kendine 2k monitör 3080 ve 750w psu bak miss ler gibi önüne bak.
Sen kafayı yemişsin hocam hayatımda daha saçma öneri görmedim :kekw:

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
3080 4060ti yı çocuğu yapar :D
Onu bende biliyorum canım kardeşim ama öyle bir hamle yapmasını gerektirecek hiç bir mantık yok şuanda yok sat şunu şunu al falan filan 3000 serisini almasının zaten hiç bir mantığı yok monitörünü psu'sunu satmasının da mantığı yok gereksiz zaman kaybı yaratacaktır zaten lütfen saçma saçma önerilerde bulunma şurada

Bilal539

80+ Silver
Onu bende biliyorum canım kardeşim ama öyle bir hamle yapmasını gerektirecek hiç bir mantık yok şuanda yok sat şunu şunu al falan filan 3000 serisini almasının zaten hiç bir mantığı yok monitörünü psu'sunu satmasının da mantığı yok gereksiz zaman kaybı yaratacaktır zaten lütfen saçma saçma önerilerde bulunma şurada
Ben neler değiştirdim bu ne ki olmasına olur yapmak istesin yeterki.

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
Ben neler değiştirdim bu ne ki olmasına olur yapmak istesin yeterki.
Saçma bir şeyi yapmanın hiç akıla sığar yanı yokta o yüzden hocam adam yapacağı tek şey ekran kartını upgrade etmek ve ondan sonra am5 sisteme geçmek bu kadar basit olan şeyi görmeyip arkadaşı saçma ve karmaşık bir yola sokmak yerine bu çözüm çok daha kolay ve basit bir olay zaten

Bilal539

80+ Silver
Saçma bir şeyi yapmanın hiç akıla sığar yanı yokta o yüzden hocam adam yapacağı tek şey ekran kartını upgrade etmek ve ondan sonra am5 sisteme geçmek bu kadar basit olan şeyi görmeyip arkadaşı saçma ve karmaşık bir yola sokmak yerine bu çözüm çok daha kolay ve basit bir olay zaten
4060ti ben olsam almam parasını hak eden bir kart değil benim görüşüm böyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,425
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom