Neler Yeni

Ekran kartı ve işlemci sıcaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
yeni işlemci aldım ve ekran kartım %98 de kullanıyo buda ısınmasına yok açıyo ne yapabilirim

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yasin V
Ekran kartının +95 üzeri olması normal bir şey zaten. İşlemci o seviyelere çıkıyorsa darboğaz var demektir. Anormal bir durum yok yani. Stok soğutucu kullanıyorsan onu değişeceksin, macunları yenileyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
mehmet çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının +95 üzeri olması normal bir şey zaten. İşlemci o seviyelere çıkıyorsa darboğaz var demektir. Anormal bir durum yok yani. Stok soğutucu kullanıyorsan onu değişeceksin, macunları yenileyebilirsin.
ekran kartı daha 1 senelik macunu fabrika çıkışlı işlemcide ısınma yok ama ekran kartım 80 dereceyi gördü

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yasin V
ekran kartı daha 1 senelik macunu fabrika çıkışlı işlemcide ısınma yok ama ekran kartım 80 dereceyi gördü
Yukarda arkadaşın dediği gibi daha fazla detay lazım. 80 derece nerde gördü mesela? Açıkçası bu havalarda yüksek değer . Bir anormallik olduğu kesin. Fabrika çıkışlı olması kaliteli macun sürüldüğü anlamına da gelmez.

Cerdukay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yasin V
Rampage Vıgılant kullandığım kasa tipi
ekran kartım rtx 4060 ti
işlemci ryzen 7 5700x
kule soğutucu amd wraith prism
Cyberpunk 2077 80 derece gördü diğer oyunlarda 76 75 arası
Sistemine benzer videolardan inceleme yap istersen. Arada çok fark var mı? Kartın modelini araştır. Belki o model fazla ısınıyordur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,069,909
Üyeler
169,920
Son üye
Wtrox
Top Bottom