evet maliyet fazla olabilir fakat şöyle. 4070ti ekrankartının vramini 16 gb ta yükseltetiğimizde ne sonuçlar veriyo. aslında biz kullanıcılar değilde işin fantazi kısımı ile uğraşan birileri yokmu varsa nasıl sonuçlar veriyo merak ettimİnsanlar uğraşmıyor genelde zaten bunu yaptıracan maaliyet biraz daha ekleyip üstüne 12 ya da 16 gb vramlı bi kart alırsın
evet doğru olabilir ama kimse denememişmi acaba bu yeni kartlar üzerinde. dlss 3,0 üzerinde bi etkisi oldumu yada fsr üzerinde bir etkisi oldumu/olurmu ? merak ettimbuna yapacağın masrafa yeni kart alırsın
benim de merak ettiğim tam olarak buydu mesela 4070ti ekran kartında yükseltme sonuçları ne ? vs vsÇok güçlü kartlarda Vram önemi var Güçsüz kartlarda hiç bir artısı yok
yani FPS e hiç bir katkısı yok zaten DLSS 3 ilede destekli bir kart 8k oyun oynamaksa amaç olabilirevet maliyet fazla olabilir fakat şöyle. 4070ti ekrankartının vramini 16 gb ta yükseltetiğimizde ne sonuçlar veriyo. aslında biz kullanıcılar değilde işin fantazi kısımı ile uğraşan birileri yokmu varsa nasıl sonuçlar veriyo merak ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet doğru olabilir ama kimse denememişmi acaba bu yeni kartlar üzerinde. dlss 3,0 üzerinde bi etkisi oldumu yada fsr üzerinde bir etkisi oldumu/olurmu ? merak ettim
anladım dlss gibi yazılımlar güç ve kullanım hacmi gibi alanlardan kısıp performans yükseltmenin derdinde diyosunuzVram hakkında yazılımsal olarak beklentilerim var Dlss in Vram kullanımını azaltması gibi sıkıştırma vs ...
ama vram kaliteli ve akıcılık için hayati öneme sahipyani FPS e hiç bir katkısı yok zaten DLSS 3 ilede destekli bir kart 8k oyun oynamaksa amaç olabilir8k DLSS Quality Cyberpunk 12 gb vram i geçiyor
şuanda 400 mb ila 700 mb arasında azalma sağlıyor DLSS vram kullanımında testlere baktım RTX 4070 ti 4k yada kadar Vram sıkıntısı çekmiyor 10gb bandında harcıyor oyunlar 8k da sıkıntıanladım dlss gibi yazılımlar güç ve kullanım hacmi gibi alanlardan kısıp performans yükseltmenin derdinde diyosunuz
tabii ki tek başına bir ölçüt değilanladım dlss gibi yazılımlar güç ve kullanım hacmi gibi alanlardan kısıp performans yükseltmenin derdinde diyosunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama vram kaliteli ve akıcılık için hayati öneme sahip
mesela vram sıkıntısı çekebilecek kart kullanıyorum RTX 3070 güçlü bir kart ama 8 gb vram i var 1080p de oldugum için his ettmiyorum ama 2k ya cıksam bazı oyunlarda kendini belli ederditabii ki tek başına bir ölçüt değil