Neler Yeni

3400 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Sercan SAYİT
GTX1660 serisi dışına bakma bile.

Starlex

80+ Silver
çok teşekkürler hocam, attığınız ilan güzel furmark testinden anlamıyorum renk de benim için hiç önemli değil tamamen performansı önemli sizden rica etsem attığınız ürünün furmark testine bakar mısınız
Fena değil 77 derece

freaatn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ferhat duman
GTX1660 serisi dışına bakma bile.
hocam onlarda da mining oluyormuş diye söylüyor genel bir de bütçem düşük olduğu için performanstan yanayım yani yüksek kartlar için tabi nvidia.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fena değil 77 derece
alınır mı yani hocam? veyahut bunun yerine 5500xt daha mı iyidir performans videolarında rx590 önde fakat.

Starlex

80+ Silver
hocam onlarda da mining oluyormuş diye söylüyor genel bir de bütçem düşük olduğu için performanstan yanayım yani yüksek kartlar için tabi nvidia.

alınır mı yani hocam? veyahut bunun yerine 5500xt daha mı iyidir performans videolarında rx590 önde fakat.
Bence en son attığım 590 ı al geç furmark testleri normal gayet yeterli fakat senden kendi psu'n nedir markası ile öğrenmeni isterim bir bombaya emanet etme

freaatn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ferhat duman
Bence en son attığım 590 ı al geç furmark testleri normal gayet yeterli fakat senden kendi psu'n nedir markası ile öğrenmeni isterim bir bombaya emanet etme
hocam psumu bilmiyorum bir de kasanın altında bilgisayar da açılmıyor kart yandığından ben o ekran kartını buna taksam yanar mı diyorsun rx480 vardı yandı alırken toplayan arkadaş ilk taktığı psu çalışmadı diğeri taktı çalıştı herhalde yüksellti azcık

baktım da tam göremiyorum total power 600 yazıyor sıra sıra ne yazdığını okusam anlayabilir misin hocam kusura bakma seni de yordum

Starlex

80+ Silver
hocam psumu bilmiyorum bir de kasanın altında bilgisayar da açılmıyor kart yandığından ben o ekran kartını buna taksam yanar mı diyorsun rx480 vardı yandı alırken toplayan arkadaş ilk taktığı psu çalışmadı diğeri taktı çalıştı herhalde yüksellti azcık
Güvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmaz

baktım da tam göremiyorum total power 600 yazıyor sıra sıra ne yazdığını okusam anlayabilir misin hocam kusura bakma seni de yordum
Anlarım hatta foto atabilirsen daha iyi olur

freaatn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ferhat duman

hemen hocam bi 5 dk

Tam görünmeyebilir kusura bakmayın hocam çıkaramadım telleride

Ekler

• IMG_0211.jpeg
    IMG_0211.jpeg
    1.6 MB · Hit: 12
  • IMG_0210.jpeg
    IMG_0210.jpeg
    2.3 MB · Hit: 14
  • IMG_0213.jpeg
    IMG_0213.jpeg
    1.6 MB · Hit: 12
  • IMG_0211.jpeg
    IMG_0211.jpeg
    1.6 MB · Hit: 10
Son düzenleme:

Starlex

80+ Silver
hemen hocam bi 5 dk

Tam görünmeyebilir kusura bakmayın hocam çıkaramadım telleride
Zalman megamax iyi gayet güzel psu attığımı alın geçin bence direk fiyatı iyi

freaatn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ferhat duman
Zalman megamax iyi gayet güzel psu attığımı alın geçin bence direk fiyatı iyi
Tamamdır hocam size ne kadar teşekkür etsem az yardımcı olduğunuz için teşekkürler rx590 ile ilgili bir konu daha açacağım oraya tüm kartları da eklerim hangisi daha iyi diğer arkadaşlar da söyler belki ama sizin attığınız çok hoşuma gitti

Starlex

80+ Silver
Tamamdır hocam size ne kadar teşekkür etsem az yardımcı olduğunuz için teşekkürler rx590 ile ilgili bir konu daha açacağım oraya tüm kartları da eklerim hangisi daha iyi diğer arkadaşlar da söyler belki ama sizin attığınız çok hoşuma gitti
Bi takibini alırım 😉, ne demek sağol

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Sercan SAYİT

Mining bir sürü model ile yapıldı, GTX1660 serisine bu çamuru atmak için cahil olmak gerekiyor. Hatta mining uygun fiyatına oranla kazma gücü en yüksek kartları AMD'nin RX580/590 serisidir.

freaatn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ferhat duman
Mining bir sürü model ile yapıldı, GTX1660 serisine bu çamuru atmak için cahil olmak gerekiyor. Hatta mining uygun fiyatına oranla kazma gücü en yüksek kartları AMD'nin RX580/590 serisidir.
Bütçeme ve bana uygun https://shbd.io/s/MTdjzNZK bir tek bunu bulabildim hocam fakat aklımda şuan da rx590 rx580 5500xt bir de sizin dediğiniz kaldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,152
Üyeler
159,582
Son üye
smk042
Top Bottom