Fena değil 77 dereceçok teşekkürler hocam, attığınız ilan güzel furmark testinden anlamıyorum renk de benim için hiç önemli değil tamamen performansı önemli sizden rica etsem attığınız ürünün furmark testine bakar mısınız
hocam onlarda da mining oluyormuş diye söylüyor genel bir de bütçem düşük olduğu için performanstan yanayım yani yüksek kartlar için tabi nvidia.GTX1660 serisi dışına bakma bile.
alınır mı yani hocam? veyahut bunun yerine 5500xt daha mı iyidir performans videolarında rx590 önde fakat.Fena değil 77 derece
Bence en son attığım 590 ı al geç furmark testleri normal gayet yeterli fakat senden kendi psu'n nedir markası ile öğrenmeni isterim bir bombaya emanet etmehocam onlarda da mining oluyormuş diye söylüyor genel bir de bütçem düşük olduğu için performanstan yanayım yani yüksek kartlar için tabi nvidia.
Mesaj otomatik birleştirildi:
alınır mı yani hocam? veyahut bunun yerine 5500xt daha mı iyidir performans videolarında rx590 önde fakat.
hocam psumu bilmiyorum bir de kasanın altında bilgisayar da açılmıyor kart yandığından ben o ekran kartını buna taksam yanar mı diyorsun rx480 vardı yandı alırken toplayan arkadaş ilk taktığı psu çalışmadı diğeri taktı çalıştı herhalde yüksellti azcıkBence en son attığım 590 ı al geç furmark testleri normal gayet yeterli fakat senden kendi psu'n nedir markası ile öğrenmeni isterim bir bombaya emanet etme
baktım da tam göremiyorum total power 600 yazıyor sıra sıra ne yazdığını okusam anlayabilir misin hocam kusura bakma seni de yordumBence en son attığım 590 ı al geç furmark testleri normal gayet yeterli fakat senden kendi psu'n nedir markası ile öğrenmeni isterim bir bombaya emanet etme
Güvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmazhocam psumu bilmiyorum bir de kasanın altında bilgisayar da açılmıyor kart yandığından ben o ekran kartını buna taksam yanar mı diyorsun rx480 vardı yandı alırken toplayan arkadaş ilk taktığı psu çalışmadı diğeri taktı çalıştı herhalde yüksellti azcık
Anlarım hatta foto atabilirsen daha iyi olurhocam psumu bilmiyorum bir de kasanın altında bilgisayar da açılmıyor kart yandığından ben o ekran kartını buna taksam yanar mı diyorsun rx480 vardı yandı alırken toplayan arkadaş ilk taktığı psu çalışmadı diğeri taktı çalıştı herhalde yüksellti azcık
baktım da tam göremiyorum total power 600 yazıyor sıra sıra ne yazdığını okusam anlayabilir misin hocam kusura bakma seni de yordum
Güvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmaz
hemen hocam bi 5 dkGüvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmaz
Anlarım hatta foto atabilirsen daha iyi olur
Tam görünmeyebilir kusura bakmayın hocam çıkaramadım tellerideGüvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmaz
Güvenilir bişeyse ve 500w ın üstüyse fazla sorun olmaz
Zalman megamax iyi gayet güzel psu attığımı alın geçin bence direk fiyatı iyihemen hocam bi 5 dk
Tam görünmeyebilir kusura bakmayın hocam çıkaramadım telleride
Tamamdır hocam size ne kadar teşekkür etsem az yardımcı olduğunuz için teşekkürler rx590 ile ilgili bir konu daha açacağım oraya tüm kartları da eklerim hangisi daha iyi diğer arkadaşlar da söyler belki ama sizin attığınız çok hoşuma gittiZalman megamax iyi gayet güzel psu attığımı alın geçin bence direk fiyatı iyi
Bi takibini alırım , ne demek sağolTamamdır hocam size ne kadar teşekkür etsem az yardımcı olduğunuz için teşekkürler rx590 ile ilgili bir konu daha açacağım oraya tüm kartları da eklerim hangisi daha iyi diğer arkadaşlar da söyler belki ama sizin attığınız çok hoşuma gitti
takip ne demek hocam ne istersen hayırlı gecelerBi takibini alırım , ne demek sağol
hocam onlarda da mining oluyormuş diye söylüyor genel bir de bütçem düşük olduğu için performanstan yanayım yani yüksek kartlar için tabi nvidia.
alınır mı yani hocam? veyahut bunun yerine 5500xt daha mı iyidir performans videolarında rx590 önde fakat.
Bütçeme ve bana uygun https://shbd.io/s/MTdjzNZK bir tek bunu bulabildim hocam fakat aklımda şuan da rx590 rx580 5500xt bir de sizin dediğiniz kaldıMining bir sürü model ile yapıldı, GTX1660 serisine bu çamuru atmak için cahil olmak gerekiyor. Hatta mining uygun fiyatına oranla kazma gücü en yüksek kartları AMD'nin RX580/590 serisidir.