Bende bu ikilemde kaldım aynı fiyata 9070xt tercih edebilirsin 12gb bana ileriye dönük güven vermiyor12 gb vram'li ekran kartları kaç sene götürür sizce?
Mesela 5070, 2kda oynayan biri için kaç sene götürür?
4 yıl götürür sonrasında zaten teknolojisi eskimiş olur muhtemelen, çünkü şuan 3000 in esamesi okunmuyo.12 gb vram'li ekran kartları kaç sene götürür sizce?
Mesela 5070, 2kda oynayan biri için kaç sene götürür?
Saf güç olarak ve vram kapasitesi olarak 9070 xt çok güven veriyor, ama dlss 4 ve mfg gibi teknolojileri de es geçemiyorum.Bende bu ikilemde kaldım aynı fiyata 9070xt tercih edebilirsin 12gb bana ileriye dönük güven vermiyor
mfg kullanıyorum sorun varsa sorabilirsindlss 4 ve mfg gibi teknolojileri de es geçemiyorum.
FSR Redstone güncellemesi gelecek bence dlss 4 u yakalayacaklar. Ben her zaman kas gücünden yanayım çünkü yapay kareler görüntü bozuyor gibiSaf güç olarak ve vram kapasitesi olarak 9070 xt çok güven veriyor, ama dlss 4 ve mfg gibi teknolojileri de es geçemiyorum.
bence 7-10 sene gideri var neden 2022 de 8 gb 1080 için bile götürmez diyorlardı 2025 oldu hala 3060 ti ile cyberpunk gibi oyunlar hariç çok rahat götürdü beni ileride ne teknoloji çıkar bilemeyiz bir şey çıkar tüm kartlara bilemeyizDlss 4 ve mfg teknolojilerini de ele aldığımızda, 5070 2k için kaç sene götürür sence?