Ekran kartı yeşil çizgi sorunu

Manhunt

80+
Reaksiyon skoru
49
Selamun Aleyküm gençler elimde GT 630 2gb ekran kartı var takınca ekranda yeşil yeşil çizgiler çıkıyor diklemesine ve rengi degişiyor yaptırmaya gittim verdim 1 gün sonra tekrar gittim adam dedi ki ısı işlemi yaptım fakat bunun chipset sorunu var dedi yani bunun işi bitmişdir dedi eve geldim tekrardan takıyım dedim gine aynısı nasıl gider bu yada başka ekran kartı tamircisinemi gitsem ??

Selamun Aleyküm gençler elimde GT 630 2gb ekran kartı var takınca ekranda yeşil yeşil çizgiler çıkıyor diklemesine ve rengi degişiyor yaptırmaya gittim verdim 1 gün sonra tekrar gittim adam dedi ki ısı işlemi yaptım fakat bunun chipset sorunu var dedi yani bunun işi bitmişdir dedi eve geldim tekrardan takıyım dedim gine aynısı nasıl gider bu yada başka ekran kartı tamircisinemi gitsem ??
Merhaba Dost , Senin Ekran Kartının Büyük İhtimalle Kondansatör Dediğimiz Elektirik Dalgalarını Dengeleyen Parçalardan , Herhangi Birinin Omaj Kaybetmesinden Kaynaklı Bir Durum.
Chipsetle Alakalı Bir Durum Olduğunu Sanmıyorum.
Eğer Bulunduğun Şehirde İyi Bir Elektronikçi Tanıyorsan..;
İşini Severek Yapan Biri Bu Sorunu Aynen Dediğim Gibi Kendisine Açıklarsan , Multimetre Yardımıyla Voltaj Giriş Çıkışlarını Ölçerek Sorununu Çözebilir.
Fakat Emek Harcamak İstemeyen Herhangi Bir Elektronikçiye Götürürsen Bakarım Der , Bakmadan Sana Geri Teslim Eder.
Bir Diğer Tavsiyem İse..;
Durumun Varsa Tamrine Hiç Girmemen En Azından İkinci El Olarak Yeni Bir Ekran Kartı Alman Olur.

Merhaba Dost , Senin Ekran Kartının Büyük İhtimalle Kondansatör Dediğimiz Elektirik Dalgalarını Dengeleyen Parçalardan , Herhangi Birinin Omaj Kaybetmesinden Kaynaklı Bir Durum.
Chipsetle Alakalı Bir Durum Olduğunu Sanmıyorum.
Eğer Bulunduğun Şehirde İyi Bir Elektronikçi Tanıyorsan..;
İşini Severek Yapan Biri Bu Sorunu Aynen Dediğim Gibi Kendisine Açıklarsan , Multimetre Yardımıyla Voltaj Giriş Çıkışlarını Ölçerek Sorununu Çözebilir.
Fakat Emek Harcamak İstemeyen Herhangi Bir Elektronikçiye Götürürsen Bakarım Der , Bakmadan Sana Geri Teslim Eder.
Bir Diğer Tavsiyem İse..;
Durumun Varsa Tamrine Hiç Girmemen En Azından İkinci El Olarak Yeni Bir Ekran Kartı Alman Olur.
Çok güzel konuştun emmi insallah dedigin gibidir gotürdügüm yere birde hd 7770 götürdüm oda görüntü vermiyor elime tekrardan bozuk verdi birde yaptım görüntü verdi diyor bosuna 50 tl verdik en yakin zamanda başka yere tekrardan götürcem teşskkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: emmi
Merhaba, çokta uzun uzun yazmaya gerek yok her bilgisayarcı yazan tabelalı yere giriş yapma, işinin ehli olan eli lehim tutabilen biri bul çok basit bi sorun halledilebilir benim başıma iki kere geldi iki kere de halletirdim yani.

Başka Monitor veya Televizyon Denedinmi?

Eve
Merhaba, çokta uzun uzun yazmaya gerek yok her bilgisayarcı yazan tabelalı yere giriş yapma, işinin ehli olan eli lehim tutabilen biri bul çok basit bi sorun halledilebilir benim başıma iki kere geldi iki kere de halletirdim yani.
Çok haklısın en yakin zamanda iyi bir yere götürcegim dedigim gibi ısı islemle duzelebilirmi ?

Başka monitörde denemene gerek yok Ekran kartın çizik atmış.. Yani öyle derler daha doğrusu. İstanbuldaysan bi kaç bildiğim yer var

Monitörde sıkıntı yok arkadaşın pc de denedim aynı sonuç :(
O zaman Ekran Kartı Almaktan Başka Çaren Yok. Elektronik Ürünlerin Tamir Görmemesi Lazım. Sonuçta İnsan Eli İle Çip veya Fan Takılmıyor. Makina Yapıyor.

Eve

Çok haklısın en yakin zamanda iyi bir yere götürcegim dedigim gibi ısı islemle duzelebilirmi ?
Kasa Açık Bir Şekilde Fön Makinesi Karta Tutar , Kartı İyice Isıtırsan Çizgiler Gidecektir Fakatt Soğuduğunda Tekrar Aynı Problemle Karşılacaksın.

Kasa Açık Bir Şekilde Fön Makinesi Karta Tutar , Kartı Fön Makinesi iLe İyice Isıtırsan Çizgiler Gidecektir Fakatt Soğuduğunda Tekrar Aynı Problemle Karşılacaksın.

Geri