Apex Legends en ama en yüksek Ultra ayarlar.Valo gibi bi oyunda 78 görüyorsan sıkıntı ama gta rdr fh4/5 gibi oyunlarda normal
Radeon softwareden fan hızını yükselt biraz daha soğur kart bı de normal sıcaklığın altında yazan bağlantı noktası sıcaklığı yani hot spot kaç oluyo yukteyken?Merhaba,RX 6600 kartım için nasıl bir ayar yapmalıyım? Sapphire modeli olduğu için biraz ısınıyor.Maksimum 78 alıyorum,bir ayar yapmam lazım mı? Fan ayarı 50'de maksimum 78 alıyorum.
Hotspot 85-90'lara çıkıyor.Radeon softwareden fan hızını yükselt biraz daha soğur kart bı de normal sıcaklığın altında yazan bağlantı noktası sıcaklığı yani hot spot kaç oluyo yukteyken?
Tamam fan hızını yükselt biraz kart 85dereceyi geçmezse sorun olmazHotspot 85-90'lara çıkıyor.
Çok bişi olmaz benceApex Legends en ama en yüksek Ultra ayarlar.
bendede aynı kart var furmarkta 10d da 76 dereceye çıkıyor gayet normal seninkideMerhaba,RX 6600 kartım için nasıl bir ayar yapmalıyım? Sapphire modeli olduğu için biraz ısınıyor.Maksimum 78 alıyorum,bir ayar yapmam lazım mı? Fan ayarı 50'de maksimum 78 alıyorum.
Fan hızını neyde kullanıyorsunuz? Herhangi bir ayar yaptınız mı?bendede aynı kart var furmarkta 10d da 76 dereceye çıkıyor gayet normal seninkide
hiç ayar yapmadım zaten max 50 açıyor gayette iyi soğutuyorFan hızını neyde kullanıyorsunuz? Herhangi bir ayar yaptınız mı?