Neler Yeni

Ekran kartı zarar görmüş müdür ?

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Arkadaşım olmamıştır boşuna canını sıkma.
Hocam başka forumlardada olmuştur diyolar kafam çok karişıyor hiç bir işim rast gitmiyor bu aralar monitör aldım ölü piksel cikti ondada şimdi bende güç kablosu yok ama normalde ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alınmaz ancak güç kablosunu bağlamadan ekran kartinı takınca onboarddan görüntü alabiliyorum bu normal midir ?

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
Hocam başka forumlardada olmuştur diyolar kafam çok karişıyor hiç bir işim rast gitmiyor bu aralar monitör aldım ölü piksel cikti ondada şimdi bende güç kablosu yok ama normalde ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alınmaz ancak güç kablosunu bağlamadan ekran kartinı takınca onboarddan görüntü alabiliyorum bu normal midir ?
Sen boş ver onları bir şey olmaz.Diğer soruna cevabı @DerratiX verebilir.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
onboardınız ne hocam bu arada bazı anakartlarda ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alınıyor ben bir aralar 2.monitörüm için öyle yapıyordum

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Sen boş ver onları bir şey olmaz.Diğer soruna cevabı @DerratiX verebilir.
İnşallah bıktım çünkü uğraşmaktan geçen sene gr 1030um bozuldu yaptırmadım yenisini alırım bir kac ay sonra diye fiyatlar uçtu 600e aldığım kart oldu 1500 o günden beri bilgisayarım duzen tutmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

onboardınız ne hocam bu arada bazı anakartlarda ekran kartı takılıyken onboarddan görüntü alınıyor ben bir aralar 2.monitörüm için öyle yapıyordum
H81 hd 4600 işlemcimde i5 4590

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
İnşallah bıktım çünkü uğraşmaktan geçen sene gr 1030um bozuldu yaptırmadım yenisini alırım bir kac ay sonra diye fiyatlar uçtu 600e aldığım kart oldu 1500 o günden beri bilgisayarım duzen tutmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

H81 hd 4600 işlemcimde i5 4590
Üzülme hepimiz aynı durumdayız.

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Fatih Yağız
Arkadaşlar kartı taktım tıkırında şuan 3 4 saattir kullanıyorum hiç bir sorun yok furmarka felan soktum 1080p 30 dk sorun olmadı oyun felanda oynadım her şey stabil hemen onaylamayacağım ürünü ama 2 3 gün deneyim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Arkadaşlar kartı taktım tıkırında şuan 3 4 saattir kullanıyorum hiç bir sorun yok furmarka felan soktum 1080p 30 dk sorun olmadı oyun felanda oynadım her şey stabil hemen onaylamayacağım ürünü ama 2 3 gün deneyim
Demiştim dostum canını sıkma diye.

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet

Wenth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru