Neler Yeni

Ekran Kartım 22 Gündür gelmedi

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler selam isim vermek istemiyorum ekran kartımın rgbsi bozuldu ve garantiye verdim (17 Ekim) bana 6 gün sonra ürünün garanti kapsamına girdiğini söylediler yani buda cihazımın açılıp kontrol edildiği anlamına geliyor bugün 22. Gün yazıyorum mesajlarıma bakmıyorlar arıyorum müşteri temsilcisi boş degil denip kapatılıyor abilerim askere gitti 18 ekim herifler haftaya gelecek benim ekran kartım gelmedi daha ne yapabilirim bu konuda

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Arda
Beyler selam isim vermek istemiyorum ekran kartımın rgbsi bozuldu ve garantiye verdim (17 Ekim) bana 6 gün sonra ürünün garanti kapsamına girdiğini söylediler yani buda cihazımın açılıp kontrol edildiği anlamına geliyor bugün 22. Gün yazıyorum mesajlarıma bakmıyorlar arıyorum müşteri temsilcisi boş degil denip kapatılıyor abilerim askere gitti 18 ekim herifler haftaya gelecek benim ekran kartım gelmedi daha ne yapabilirim bu konuda
Hocam hangi site olduğunu söylemezsen fikir veremeyiz ki.

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Eray Altınordu
21 'iş gününü' geçerse yenisini istemek gibi bi hkakın oluyor sanırım tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama böyle bişeyler vardı

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
enercii .com olmasın

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Teknosa vs vs gibi yerler üzerinden servise gönderdiysen öyle oluyor. Ayrıca 20 iş günü dolmuşsa bak iş günü diyorum haftasonu dahşl tutmuyorlar sana idarelik ürün vermeleri gerekiyor kanunen.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknosa vs vs gibi yerler üzerinden servise gönderdiysen öyle oluyor. Ayrıca 20 iş günü dolmuşsa bak iş günü diyorum haftasonu dahşl tutmuyorlar sana idarelik ürün vermeleri gerekiyor kanunen.
Dostum biliyorum ancak sorun bana cevap vermemeleri ve bilgi alamamam eğer deselerki işte 2 hafta sonra gelcek falan umrumda olmaz ama mesajlara bakmayip telefonlara bakmamalari sinirlendiriyor insani
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopya mı acaba o.O2
Tutmadı 😄

enercii .com olmasın
Hocam hangi site olduğunu söylemezsen fikir veremeyiz ki.
Hocam kötülemek istemiyorum ama gencergaming bu 3. Kez ürün gönderisim olacak kasayı aldıktan 2 hafta sonra fan bozuldu şimdide ekran kartı beklemedeyim artık

21 'iş gününü' geçerse yenisini istemek gibi bi hkakın oluyor sanırım tam olarak nasıl işliyor bilmiyorum ama böyle bişeyler vardı
Mesajlarıma baksalar hakkımı isticemde bakmiyorlarki 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,224
Üyeler
160,818
Son üye
Mustafa07750
Top Bottom