asadager53
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
dün ea fcde böyle hata aldım oyun pause olunca donuyor oyundan atıyor
Hata bu
Güncel son gelen driveri yükledim,yeni aldım ekran kartınıEkran kartının driverları güncel mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelse önceden kullandığınız bir driver sürümünü deneyin
Güncel son gelen driveri yükledim,yeni aldım ekran kartını
Şu an evde değilim akşam öyle yaparım,komple önce driveri siliyim sonra bir önceki driveri yükliyim dimiBir önceki sürümü yükleyip denermisiniz
Şu an evde değilim akşam öyle yaparım,komple önce driveri siliyim sonra bir önceki driveri yükliyim dimi
Steam üzerinden ea app e baglaniyorEvet öyle bir deneyin ama şimdi baktım sanırım oyunda olan bir hataymış bir site de şöyle bir mesaj buldum
Merhaba, Üzgünüm, evet haklısın, daha önce de söylediğim gibi, bu oyunun kendi sorunu, oyun oyunun grafik kalitesini düşürmeye çalışıyor, bir test yap. Kullanıcı bilgilerine göre, oyunun doku sistemlerinde bir hata var. Bağımsız Danışman - Topluluk Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde oyunu nerden oynuyorsunuz xbox steam?
Steam üzerinden ea app e baglaniyor
1. Başlat düğmesine tıklayın. 2. Arama çubuğuna Çalıştır yazın ve Enter'a basın. 3. Açılan pencerede dxdiag yazın ve Enter'a basın. 4. DirectX Tanılama Aracı yüklenecektir. Sürücünün dijital imzasını soran bir açılır pencere görünürse, bilgisayarınıza karşılık gelen cevaba tıklayın. Tüm Bilgileri Kaydet'e ve ardından Farklı Kaydet'e tıklayın. 5.. Kaydet'e tıklayın (dosya masaüstünüze dxdiag.txt olarak kaydedilmelidir). DirectX Tanılama Aracı'ndan çıkın. Bu dosyayı destek biletinize ekleyin. EA ile iletişime geçmek için aşağıdaki bağlantıya erişin: https://answers.ea.com/t5/NEED-FOR-SPEED-Unboun... Not: Bu bir Microsoft dışı web sitesidir. Sayfa doğru ve güvenli bilgiler sağlıyor gibi görünüyor. Sitede sıklıkla PUP (Potansiyel Olarak İstenmeyen Ürünler) olarak sınıflandırılan ürünleri tanıtan reklamlara dikkat edin. İndirmeye ve kurmaya karar vermeden önce sitede reklamı yapılan herhangi bir ürünü iyice araştırın.
Olma ihtimali var oyunun bütün ayarlarını düşüğe alıp denermisineski drivere çektim olmadı herşeyi yaptım olmadı oyundan kaynaklı olabilirmi acaba