evethayır
Mesaj otomatik birleştirildi:
@cfranko
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle kullansam karta zarar verir mi?
Sizde HotSpot' a bakın HWInfo indirip.Valla bende de durumlar iç açıcı değil
Asus Dual RTX 2060 Evo normalde 74 derece maksimum alıyordu şimdi RDR2 oynarken 81-82 derece oluyor. Havanın çok sıcak olmasının etkisi var mı acaba?
Evde olsam bakardım evde değilim maalesef. Ama eve gidince bakarım.Sizde HotSpot' a bakın HWInfo indirip.
83 derece kart için zararlı değil. Zaten kartınız aslında 95 derece falan. HWInfo yükleyip Hotspot temp' e bakabilirsiniz.
Adana'nın havasından diye tahmin ediyorum klimayı açıp 25'e ayarlayınca maksimum 77 derece oldu.kasanın hava akışını kontrol ettin mi ? fanlar zamanla tozlanıp yavaşlıyor ya da kasadaki hava gözenekleri tıkanabiliyor
90' a alırsan fps düşer zaten. 100 normal hali%90'a alınca 72-73 derece çalışıyor
ekran kartında sıkıntı var ayrıca o ekran kartı okadar düşük fps veremez bende msi gt 1030 var 33 fps alıyorum 8x msaa daimzamdaki ekran kartı var 30 dakika 8x msaa 1920x1080 test yaptım max 83 dereceyi gördü normal midir ve ısınması ekran kartına ciddi zararlar verir mi?
Hava sıcaklığı 36 derece kışın nasıl olur?
Alıntıyı görüntüle
Cyberpunk rtx açık 60-70 fps oynuyorum sıkıntı yok benceekran kartında sıkıntı var ayrıca o ekran kartı okadar düşük fps veremez bende msi gt 1030 var 33 fps alıyorum 8x msaa da
sen bence msi marka veya asus marka ekran kartı al gerçekten çok iyi markalarCyberpunk rtx açık 60-70 fps oynuyorum sıkıntı yok bence