kesinlikle normal değil bir sorun varMerhaba arkadaşlar Bende Asus rog strix 3070 var bugün orjinal mx-6 termal macun ve ıce dragon termal padlerini degistirdim furmark yaptım 5 ci dakkada 90 dereceyi gördü normal mı?
termal pedleri kalın koyduysan montajlarken blok chipe ulaşamamıştır ve ısınmasına sebep olmuştur.Merhaba arkadaşlar Bende Asus rog strix 3070 var bugün orjinal mx-6 termal macun ve ıce dragon termal padlerini degistirdim furmark yaptım 5 ci dakkada 90 dereceyi gördü normal mı?
evet güzelce mx 6 ve yeni termal padleri yerleştirdim önceden max 76 derece görüyordu eski termal pedlerle ve mx4 ileGüzelce sürüp tam montajladın mı ?
Önceden ne durumdaydı ?
açıp kontrol etmem lazım fakat kac mm padleri takmam gereken padleri taktımtermal pedleri kalın koyduysan montajlarken blok chipe ulaşamamıştır ve ısınmasına sebep olmuştur.
Birşeyler yanlış olmuş vram ve hotspot nasılevet güzelce mx 6 ve yeni termal padleri yerleştirdim önceden max 76 derece görüyordu eski termal pedlerle ve mx4 ile
Mesaj otomatik birleştirildi:
açıp kontrol etmem lazım fakat kac mm padleri takmam gereken padleri taktım
Eski sıcaklığıda fena değilmiş aslında. Ben neredeyse 5 yıl 580 kartımı açmadım. 86 dereceyi görüyordu 30 derece oda da.evet güzelce mx 6 ve yeni termal padleri yerleştirdim önceden max 76 derece görüyordu eski termal pedlerle ve mx4 ile
az önce ekran kartın içini açıp yanlış takmış olabileceğimin düşündüğüm padleri söktüm ve tekrar montajladım furmak 10 dk testinde max 77 dereceyi gördü düzeldimi yoksa halen bi eksiklik varmı?Birşeyler yanlış olmuş vram ve hotspot nasıl
Büyük ihtimalle padleri kalın aldın ya da ince aldın uygun pad kullanmadığın için ısınıyor. Ayrıca İce Dragon çok da iyi bir pad değil kendi padlerinin yanına yaklaşamaz. Thermal Grizzly alman lazım o da pahalı.
az önce ekran kartın içini açıp yanlış takmış olabileceğimin düşündüğüm padleri söktüm ve tekrar montajladım furmak 10 dk testinde max 77 dereceyi gördü düzeldimi yoksa halen bi eksiklik varmı?Birşeyler yanlış olmuş vram ve hotspot nasıl
Yani fan yüzde kaç 77 çok yüksek sayılmaz daha makul bir değeraz önce ekran kartın içini açıp yanlış takmış olabileceğimin düşündüğüm padleri söktüm ve tekrar montajladım furmak 10 dk testinde max 77 dereceyi gördü düzeldimi yoksa halen bi eksiklik varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
az önce ekran kartın içini açıp yanlış takmış olabileceğimin düşündüğüm padleri söktüm ve tekrar montajladım furmak 10 dk testinde max 77 dereceyi gördü düzeldimi yoksa halen bi eksiklik varmı?