HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 965
Ekran kartım arızalandı. 6700 XT Nitro+ kullanıyorum odada klima çalışıyor ve işlemci ağırlıklı bir oyun oynuyordum ve bir anda görüntü gitti kulaklıktan ses geliyordu mikrofonda çalışıyordu sadece görüntü gitti. Kabloları kontrol ettim başka görüntü kablosuda takıp denedim yine görüntü alamadım. Arkadaşımın sistemine takıp kartı denedik görüntü gelmedi belki benim sistemimde başka problem vardır diye 9060 XT takıp test ettim ve sistemim sorunsuz görüntü verdi. Kısacası yükte bile değilken anlamsız şekilde görüntü gitti ve ekran kartım çalışmıyor. Işıkları yanıyor ve güç alıyor bilgisayara güç verince displayport kablosu üzerinden sinyal geliyor ve monitöre güç geliyor ama ardından sinyal yok diyor ve görüntü gelmiyor. Arka planda sistem açılıyor kulaklıktan Windows açılış seside geliyor. Normalde ekran kartının sistemi ilk açışımda 5-10 saniye fanları dönüyor ama şuan oda olmuyor fanlarda dönmüyor. Detaylar bu şekilde üstadlarım. Ne gibi bir sorunu olabilir bu konuda yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar dilerim