Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartım aygıt yöneticisinde gözükmüyor

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Herkese merhaba bugün aldığım sistemde bütün kurulmları yaptım windows vb ama ekran kartı driverını yüklemeye çalıştığımda aygıt bulanamadı diyor ve aygıt yöneticisindende kontrol ettiğimde ekran kartım gözükmüyor. Ekran kartını doğru takıtğıma eminim bütün ışıkları falan yanıyor çünkü ve fanları çalışıyor pin kablolarını falanda doğru taktım 8 tane sola 8 tane sağa toplam 16 tane.
Ekran kartı= Rtx 3070 ti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi nvidianın internet sitesinden manuel olarak deniyeceğim fakat rtx 3070ti seçeneği çıkmıyor Rtx 3070 var sadece

aalpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
alp alun
Herkese merhaba bugün aldığım sistemde bütün kurulmları yaptım windows vb ama ekran kartı driverını yüklemeye çalıştığımda aygıt bulanamadı diyor ve aygıt yöneticisindende kontrol ettiğimde ekran kartım gözükmüyor. Ekran kartını doğru takıtğıma eminim bütün ışıkları falan yanıyor çünkü ve fanları çalışıyor pin kablolarını falanda doğru taktım 8 tane sola 8 tane sağa toplam 16 tane.
Ekran kartı= Rtx 3070 ti
BIOS'ta gözükür mü bilmem ama BIOS'tan bi bak orda var ise sorun Windows'tadır.

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BIOS'ta gözükür mü bilmem ama BIOS'tan bi bak orda var ise sorun Windows'tadır.
anladım peki internet sitesinden manuel indirmeyi deniyeceğim şimdi sadece rtx 3070 seçeneği var rtx 3070 ti yok rtx 3070 olanımı indirmem gerekiyor ?

arkadaşlar yardım edebilirmisiniz acil

mfimmel

80+ Silver
anladım peki internet sitesinden manuel indirmeyi deniyeceğim şimdi sadece rtx 3070 seçeneği var rtx 3070 ti yok rtx 3070 olanımı indirmem gerekiyor ?

arkadaşlar yardım edebilirmisiniz acil

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Bu sisteden kur sonra sürücü kısmından otomatik bir şekilde kartını bulup indirir.

Efe Bulut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe Bulut
Bu sisteden kur sonra sürücü kısmından otomatik bir şekilde kartını bulup indirir.
Geforge experience yi indirdim şuan otomatik olarak indiriyor sanırsam oldu bilgilendirme yapacağım birazdan

geforge game ready sürücüsü indiriyor şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,312
Üyeler
172,817
Son üye
berat_slv
Top Bottom