Ekran Kartım Çalışmıyor

redwhite

80+
Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarım aniden kapandı ve açıldı ama görüntü gelmedi. Onboard olarak denedim ve görüntü geldi. Bilgisayarcıya götürdüm oda denedi ve çalışmadı. Ekran kartını bilgisayara takıp çalışır vaziyette dokunduğumda ekran kartı ısınmıyor yani ekran kartına güç gitmiyor. Sizce ne olmuş olabilir? Daha önce başına gelen veya sorunu bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ekran Kartı: Gigabyte RX 460 Windforce

Merhaba arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarım aniden kapandı ve açıldı ama görüntü gelmedi. Onboard olarak denedim ve görüntü geldi. Bilgisayarcıya götürdüm oda denedi ve çalışmadı. Ekran kartını bilgisayara takıp çalışır vaziyette dokunduğumda ekran kartı ısınmıyor yani ekran kartına güç gitmiyor. Sizce ne olmuş olabilir? Daha önce başına gelen veya sorunu bilen biri yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Ekran Kartı: Gigabyte RX 460 Windforce
garantıye gonderın en ıyı o sekılde cozulur

en azından servıse gıdebılır ama pahalıya mal olur?
Yeni kart fiyatına yaparlar yeni bir ekran kartı almaya bak indirimde güzel bişeyler alırsın acelen yoksa

Yani tamir olma ihtimali yokmu yada olsa bile pahalıya patlar anlaşılan. Bu sorunu daha önce yaşayan yokmu.

Geri