Ekran kartının yarısi çıktı yarısı ise içerde kaldı çıkaramıyorum napicam ekran kartını soketide oynamiyor
Kanka pimi çektim ardindab ekran kartını çektim ama çıkmıyor yarışı içerde kaldı fazlada kurcalamak istemiyorum
Kasanın arkasında ekran kartını tutan vidaları söktünüz mü ?Kanka pimi çektim ardindab ekran kartını çektim ama çıkmıyor yarışı içerde kaldı fazlada kurcalamak istemiyorum
Söktüm zaten cikan tarafı o kısımKasanın arkasında ekran kartını tutan vidaları söktünüz mü ?
Sabitleme mandalini şuan hareket ettiremiyorum içine çökükSabitleme mandalını açınız.
Ekran kartını PCIe yuvasına geri oturtturun sonra mandalı açıp tekrar çıkarmayı deneyinSöktüm zaten cikan tarafı o kısım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sabitleme mandalini şuan hareket ettiremiyorum içine çökük
Geri oturmuyor sadece yukarı doğru hareket ediyor sanırım bozdumEkran kartını PCIe yuvasına geri oturtturun sonra mandalı açıp tekrar çıkarmayı deneyin
video atarmısın ne olduğuna dair
Dosya büyüklüğünden atılmıyor, bilgisayarın arka yüzüne bakan kısmı çıkık ön yüzüne bakan kısmı içerde durum bu soketi açamıyorum veya kapatamiyorumbişey atmamışsın bro
kanka telefonun flaşı ile vidaları tekrar kontorl et belki küçük bir şey kalmıştır soketi tekrar kontrol et açmışmısınDosya büyüklüğünden atılmıyor, bilgisayarın arka yüzüne bakan kısmı çıkık ön yüzüne bakan kısmı içerde durum bu soketi açamıyorum veya kapatamiyorum