SelcukTrkdmr61
80+
Dahası
dediğim gibi güncel sıcaklıklar normal fakat power kaynaklı da olabilir sorununuz.
Underclock yapmak hiç aklına gelmedimi?Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben ocak 2019 ayında teknobiyotik üzerinden bir hazır sistem almıştım. Ekran kartı XFX RX 590 Fatboy idi. Bu kart çok ısınıyordu özellikle pubg gibi oyunlarda. Tabi kart bu kadar yüksek ısıyı kaldıramadı ve yandı. Ekran kartını teknobiyotik teknik servise gönderdiğimde arızalı olduğunu belirttiler ve değişim yapacaklarını söylediler fakat ellerinde XFX markasının stoğundan kalmadığı için ASRock RX 590 Phantom Gaming X modeli ile değiştirdiler buda çok ısınıyordu ve 1 hafta olmadan o da arızalandı yine ASRock rx 590 ile değiştirdiler bu sefer bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oyunlarda 60 fps ye kitledim fps yi ve sıcaklık 15-20 derece arası düştü en fazla 72 dereceyi gördüm (eskiden 84 dereceydi) ben bu ekran kartının ısınma sorununu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Power kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen sene teknobiyotiğin taktığı psu yu beğenmeyip ekstra 1000 tl gibi bir ücret vererekdediğim gibi güncel sıcaklıklar normal fakat power kaynaklı da olabilir sorununuz.
Voltajıda düşürdünüzmü?Underclock dediğiniz frekans hızını düşürmekse onuda yaptım fakat bir etki etmedi.
Kasanın hava sirkülasyonunu kontrol et fanları temizle ekran kartının hava almasını sagla bende RX 570 var ekran kartının kenarına koyduğum bir fan ile 16 derece düşüş yaptım Pubg'de FPS sınırlaması olmadan 60° yi geçmiyorArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben ocak 2019 ayında teknobiyotik üzerinden bir hazır sistem almıştım. Ekran kartı XFX RX 590 Fatboy idi. Bu kart çok ısınıyordu özellikle pubg gibi oyunlarda. Tabi kart bu kadar yüksek ısıyı kaldıramadı ve yandı. Ekran kartını teknobiyotik teknik servise gönderdiğimde arızalı olduğunu belirttiler ve değişim yapacaklarını söylediler fakat ellerinde XFX markasının stoğundan kalmadığı için ASRock RX 590 Phantom Gaming X modeli ile değiştirdiler buda çok ısınıyordu ve 1 hafta olmadan o da arızalandı yine ASRock rx 590 ile değiştirdiler bu sefer bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oyunlarda 60 fps ye kitledim fps yi ve sıcaklık 15-20 derece arası düştü en fazla 72 dereceyi gördüm (eskiden 84 dereceydi) ben bu ekran kartının ısınma sorununu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Pcnizin hava sirkülasyonunu kontrol ediniz Sorun onda olabilir .Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben ocak 2019 ayında teknobiyotik üzerinden bir hazır sistem almıştım. Ekran kartı XFX RX 590 Fatboy idi. Bu kart çok ısınıyordu özellikle pubg gibi oyunlarda. Tabi kart bu kadar yüksek ısıyı kaldıramadı ve yandı. Ekran kartını teknobiyotik teknik servise gönderdiğimde arızalı olduğunu belirttiler ve değişim yapacaklarını söylediler fakat ellerinde XFX markasının stoğundan kalmadığı için ASRock RX 590 Phantom Gaming X modeli ile değiştirdiler buda çok ısınıyordu ve 1 hafta olmadan o da arızalandı yine ASRock rx 590 ile değiştirdiler bu sefer bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oyunlarda 60 fps ye kitledim fps yi ve sıcaklık 15-20 derece arası düştü en fazla 72 dereceyi gördüm (eskiden 84 dereceydi) ben bu ekran kartının ısınma sorununu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.
kasana fan ekle ekran kartı termal macunu kaliteli noctua coolmaster yada termal grizzly gibi markalarla değiştir ekran akrtına oc yapam yada oc modda çalıştırma kasanı masa altında değil amasanın üstünde tut ve arka egzos fanını duvara sıfır şekilde yakınlaştırmaArkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Ben ocak 2019 ayında teknobiyotik üzerinden bir hazır sistem almıştım. Ekran kartı XFX RX 590 Fatboy idi. Bu kart çok ısınıyordu özellikle pubg gibi oyunlarda. Tabi kart bu kadar yüksek ısıyı kaldıramadı ve yandı. Ekran kartını teknobiyotik teknik servise gönderdiğimde arızalı olduğunu belirttiler ve değişim yapacaklarını söylediler fakat ellerinde XFX markasının stoğundan kalmadığı için ASRock RX 590 Phantom Gaming X modeli ile değiştirdiler buda çok ısınıyordu ve 1 hafta olmadan o da arızalandı yine ASRock rx 590 ile değiştirdiler bu sefer bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine oyunlarda 60 fps ye kitledim fps yi ve sıcaklık 15-20 derece arası düştü en fazla 72 dereceyi gördüm (eskiden 84 dereceydi) ben bu ekran kartının ısınma sorununu nasıl çözebilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.