Neler Yeni

Ekran Kartım çok ısınıyor

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Cihaz 80 üzerine çıkınca güç kesiyor FPS de düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bi süre böyle kullansam karta zarar verirmiyim %100 kullanımda 81 üstü görmedi
80 sınırdır. bence zorlama değiştir macunu. 65'e kadar düşer diye tahmin ediyorum. zaten senin ekran kartın 80 olunca bağlantı kısmı da 100'e çıkıyordur rahat. iki yumurta kırarsın.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Olur hocam kendini korumaya alıyor. Garanti dışı kalmaması için yetkili servise gönderebilirsiniz ancak yerinizde olsam kendim değiştirirdim. Macunlar çok da pahalı değil 150tl ye aldığınız 4gr macunu en az 6-7 kere kullanabilirsiniz
Hocam bi süre böyle kullansam zarar verirmiyim %100 yüke binmez oyunda nede olsa

80 sınırdır. bence zorlama değiştir macunu. 65'e kadar düşer diye tahmin ediyorum. zaten senin ekran kartın 80 olunca bağlantı kısmı da 100'e çıkıyordur rahat. iki yumurta kırarsın.
Burda bi bilgisayarcı var ordan yaptırsam olurmu garantinin pek ilgileneceğini sanmıyorum laptop alanlar falan gönderiyor hep şikayetçiler

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Uzun vadede illa ki zarar görecektir. %100 yüke binmese bile 80 dereceye yakın sıcaklıklarda çalışması pek sağlıklı değil. Macunlar pek de pahalı olmadığından direkt değiştirmenizi öneririm.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,518
İsim
Hacı
Cihaz 80 üzerine çıkınca güç kesiyor FPS de düşüyor

Peki bi süre böyle kullansam karta zarar verirmiyim %100 kullanımda 81 üstü görmedi
Servise yollayınız

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
80 derece bu havada iyi ama 10 saniyede 80i görmesini anlamadım. 10 saniyede 80 oluyorsa 100e kadar yolu olması lazım onun.

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Hocam bi süre böyle kullansam zarar verirmiyim %100 yüke binmez oyunda nede olsa

Burda bi bilgisayarcı var ordan yaptırsam olurmu garantinin pek ilgileneceğini sanmıyorum laptop alanlar falan gönderiyor hep şikayetçiler
arkadaşa katılıyorum internette videoları vardır. 1 sene garantisi kalmış. ürün de ikinci el zaten. hem öğrenmiş olursun. şu dönemlerde milleti sömürmek için yer arııyor herkes. hele mahalle bilgisayarcıları.

ama dediğim gibi ben beklerim sorun değil diyosan garantiye gönder

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Uzun vadede illa ki zarar görecektir. %100 yüke binmese bile 80 dereceye yakın sıcaklıklarda çalışması pek sağlıklı değil. Macunlar pek de pahalı olmadığından direkt değiştirmenizi öneririm.
Ped değişimi de gerekmez mi acaba

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Macun kadar kritik değil pedler. Kaldı ki internette de pedler satılmakta. Kalınlıkları göz önünde bulundurularak onları da kendiniz değiştirebilirsiniz. Ancak kalınlık önemli olduğundan riske atmamak için sadece macunu değiştirseniz de büyük fark olacaktır.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
arkadaşa katılıyorum internette videoları vardır. 1 sene garantisi kalmış. ürün de ikinci el zaten. hem öğrenmiş olursun. şu dönemlerde milleti sömürmek için yer arııyor herkes. hele mahalle bilgisayarcıları.

ama dediğim gibi ben beklerim sorun değil diyosan garantiye gönder
Ya kartı dolap üzerinden aldım adam bana furmark attı 55 dereceydi %95 kullanım bende aldım ben açayım dedim direk 80 derece gördü kartın garantisi falan var kontrol ettim adam bu cihaz üzerinden bana furmark testini eklediği zaman test de yapmış geçmişten bakıyorum adam furmarki ekle dediğim saatten önce indirmiş yapmış bana atmış acaba yolda zarar mı gördü bişey mi eksik anlamadım ki

Macun kadar kritik değil pedler. Kaldı ki internette de pedler satılmakta. Kalınlıkları göz önünde bulundurularak onları da kendiniz değiştirebilirsiniz. Ancak kalınlık önemli olduğundan riske atmamak için sadece macunu değiştirseniz de büyük fark olacaktır.
Ya kartı dolap üzerinden aldım adam bana furmark attı 55 dereceydi %95 kullanım bende aldım ben açayım dedim direk 80 derece gördü kartın garantisi falan var kontrol ettim adam bu cihaz üzerinden bana furmark testini eklediği zaman test de yapmış geçmişten bakıyorum adam furmarki ekle dediğim saatten önce indirmiş yapmış bana atmış acaba yolda zarar mı gördü bişey mi eksik anlamadım ki

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kart gelir gelmez test yaptıysanız ve değerler adamın attığından yüksek çıktıysa direk iade etmeliydiniz. Yolda gelirken bir şey olmaz. Kart miningde kullanılmış ve macunu kurumuş. Adam da dürüst bir satıcı değilmiş ki düşük sıcaklıklı video göndermiş. Macunu değişmesi gerekiyor kartın.

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Kart gelir gelmez test yaptıysanız ve değerler adamın attığından yüksek çıktıysa direk iade etmeliydiniz. Yolda gelirken bir şey olmaz. Kart miningde kullanılmış ve macunu kurumuş. Adam da dürüst bir satıcı değilmiş ki düşük sıcaklıklı video göndermiş. Macunu değişmesi gerekiyor kartın.
İade talebi gönderdim adam bana bu benim kartım değil falan dedi talep hala işleniyor hocam benden dolap ekibi video falan istedi gönderdim ama sistemi uyguna aldım 15.3k adamın testini ve benim testi ekledim ve daha önceden de satış yapmış

Eğer talep kabul olmazsa macun değiştirsem düzelir değil mi bide ekran kartı için bitane kablo boşta normal mi

Ekler

• IMG_20230712_161221.jpg
    IMG_20230712_161221.jpg
    703.2 KB · Hit: 12
  • IMG_20230712_200021.jpg
    IMG_20230712_200021.jpg
    3.3 MB · Hit: 11

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
Hamza Ziya Üstün
Adamın satmadan gönderdiği videoda kartın seri numarası görünüyor mu? Görünüyorsa oradan yürüyebilirsiniz. Ama sorun etmeye gerek yok dolap genelde alıcı taraflı oluyor bildiğim kadarıyla.

Boşta olan kablonun fotosunu atar mısınız? Macun değiştirseniz düzelir

beratxma1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Berat Tekin
Adamın satmadan gönderdiği videoda kartın seri numarası görünüyor mu? Görünüyorsa oradan yürüyebilirsiniz. Ama sorun etmeye gerek yok dolap genelde alıcı taraflı oluyor bildiğim kadarıyla.

Boşta olan kablonun fotosunu atar mısınız? Macun değiştirseniz düzelir
Birazdan atarım İNŞALLAH

Top Bottom