Neler Yeni

Yardım Ekran kartım çok sıcak çalışıyor.

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
RTX 3080Tİ ventus modelini kullanıyorum 3x fanı var ancak boşta 50 derece civarında yük altında 300w civarında güç tüketirken 82 derecelere kadar çıkıyor. Fanlar %100 olarak ayarlı msi afterburner üzerinden.
not. Kasamın hava akışı iyi değil ön tarafı cam ve 2 adet 120mm fan var arka tarafta egsoz fanı ve üst tarafta 2 adet fan var.
Güç kaynağı sharkon v650

tiger1

80+ Bronze
RTX 3080Tİ ventus modelini kullanıyorum 3x fanı var ancak boşta 50 derece civarında yük altında 300w civarında güç tüketirken 82 derecelere kadar çıkıyor. Fanlar %100 olarak ayarlı msi afterburner üzerinden.
not. Kasamın hava akışı iyi değil ön tarafı cam ve 2 adet 120mm fan var arka tarafta egsoz fanı ve üst tarafta 2 adet fan var.
Güç kaynağı sharkon v650
Zaten en kötü soğutmaya sahip olan ventüs modelini almışsın , bir de temperli camlı kasa kullanıyorsun. Ekran kartının alev almadığına şükret hocam.

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten en kötü soğutmaya sahip olan ventüs modelini almışsın , bir de temperli camlı kasa kullanıyorsun. Ekran kartının alev almadığına şükret hocam.
soğutmasının kötü olduğunu biliyorum ancak testlerde vs bu kart 80leri görmüyor başka kullanıcılarda ikinci el olarak aldım kartı muhtemelen minning vs var kartın geçmişinde ancak termal pad ve termal macun gibi işlemlerle düşebilir mi acaba

tiger1

80+ Bronze
soğutmasının kötü olduğunu biliyorum ancak testlerde vs bu kart 80leri görmüyor başka kullanıcılarda ikinci el olarak aldım kartı muhtemelen minning vs var kartın geçmişinde ancak termal pad ve termal macun gibi işlemlerle düşebilir mi acaba
Termal macun bakımı yap , bir de mümkünse önü mesh bir kasa al. Pahalı değil zaten 3-4 liraya bulursun.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,069
İsim
Arda doğan
En dip serisi almışsın internette konu aç kaliteli bir termal macun ve termal ped al bakım yap soğutma bloğunada sanayide falan çok basınçlı olmaksızın hava tut karta elleme ama elinde kalır en ufak çizilmede

Klayjre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Umut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu yaşayacak arkadaşlar için yazıyorum.
Termal macun bakımı (mx4) ile yaptım.
Termal pedler ölmüştü resmen kurumuş şekildeydi elim değmişken onlarıda metal termal pedler ile değiştirdim. yaklaşık 20 derece fark oluştu fanlar artık sessiz çalışıyor kart 75 derecelerde furmarkta
hostpotlarda 85 derecelerde. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa mesajımı alıntılasın yardımcı olurum.

Top Bottom