Neler Yeni

Ekran Kartım İyi Ancak Kötü Oyunlarda Bile Kasıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Aydoğan
AMD RADEON R7 240 Ekran kartım var fakat eskiden minecraft 400 fps alırdım şimdi 80 fps 60 fps alıyorum ve drop yiyorum Valorant ta da aynı şekilde oynayamacak şekilde kasıyor eskiden 140 fps alırdım valorantta ekran kartımda ne sıkıntı olabilir LÜTFEN ACİL YARDIM !

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eskiden oynadığınız sürümle şimdi ki sürüm aynı mı ?
ve ayrıca o kart iyi değil :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dostum işte mizah bu :
Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Güzel ekran kartı 3090 rakibi, neden bende anlayamadım. (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD RADEON R7 240 Ekran kartım var fakat eskiden minecraft 400 fps alırdım şimdi 80 fps 60 fps alıyorum ve drop yiyorum Valorant ta da aynı şekilde oynayamacak şekilde kasıyor eskiden 140 fps alırdım valorantta ekran kartımda ne sıkıntı olabilir LÜTFEN ACİL YARDIM !
O ekran kartına göre 400 az sıkıntı var ciddi (!)

ve ayrıca o kart iyi değil
Şştt dostum bu gerçeği öğrenmek için daha çok erken (!)

Son düzenleme:

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,571
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Güzel ekran kartı 3090 rakibi, neden bende anlayamadım.

O ekran kartına göre 400 az sıkıntı var ciddi

Şştt dostum bu gerçeği öğrenmek için daha çok erken
cümlelerinin sonuna (!) yoksa yanlış bilgiden muhtemelen uyarı yersin benden demesi :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Minecraft 1.5 de mi oynadın en son ayrıca ekran kartın berbat iyi değil oyun ekran kartı değil

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
kardeşim yanlış yazmış olamazmıyım yani ben burda yardım arıyorum sen dalga geçmişsin
Yanlış yazmanla ilgili bir şey demedim, R7 240 kötü bir ekran kartı ne kadar fiyatları uçuk olsa da.
Bahsettiğiniz Minecraft sürümü eskiden oynadığınız ve şimdi oynadığınız aynı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Aydoğan
Minecraft 1.5 de mi oynadın en son ayrıca ekran kartın berbat iyi değil oyun ekran kartı değil
ya biliyorum iyi bi ekran kartı değil yanlışıkla yazmışım fakat önceden mesela 400 fps alıyosam bi anda 2 gündür 60 fps alıyorum ve drop yiyorum bütün oyunlarda aynı şekilde bi anda oldu ne sorun olabilir ben onu söylemek istiyorum

Yanlış yazmanla ilgili bir şey demedim, R7 240 kötü bir ekran kartı ne kadar fiyatları uçuk olsa da.
Bahsettiğiniz Minecraft sürümü eskiden oynadığınız ve şimdi oynadığınız aynı mı ?
aynı zaten bi tane sunucuda oynuyorum online ve sadece minecrafttta değil bütün oyunlarda 2 gündü baya fps düştü oynanmayacak derecede ekran kartında ne sorun olabilir ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
ya biliyorum iyi bi ekran kartı değil yanlışıkla yazmışım fakat önceden mesela 400 fps alıyosam bi anda 2 gündür 60 fps alıyorum ve drop yiyorum bütün oyunlarda aynı şekilde bi anda oldu ne sorun olabilir ben onu söylemek istiyorum

aynı zaten bi tane sunucuda oynuyorum online ve sadece minecrafttta değil bütün oyunlarda 2 gündü baya fps düştü oynanmayacak derecede ekran kartında ne sorun olabilir ?
Sıcaklık olabilir.

Top Bottom