Yardım ekran kartım kaç gb

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar öncelikle sa size bir soru sormak istiyorum şimdi ben görev yöneticisine girdim ordan performansa girddim ordanda ekran kartıma tıkladım ve adanmış gpu belleği 2gb , paylaşılan gpu belleği 4 gb , gpu belleği yazan yerinde 6 gb yazdığını gördüm ve aklıma şu soru takıldı acaba ben 6gb ekran kartımın 2gb'sini mi kullanıyorum beni aydınlatır mısınız ?

Ekler

• sdsds.png
    sdsds.png
    3.1 KB · Hit: 72
arkadaşlar öncelikle sa size bir soru sormak istiyorum şimdi ben görev yöneticisine girdim ordan performansa girddim ordanda ekran kartıma tıkladım ve adanmış gpu belleği 2gb , paylaşılan gpu belleği 4 gb , gpu belleği yazan yerinde 6 gb yazdığını gördüm ve aklıma şu soru takıldı acaba ben 6gb ekran kartımın 2gb'sini mi kullanıyorum beni aydınlatır mısınız ?
2gb

Başlat+R tuşuna bas. dxdiag yaz. Ekran sekmesine gel. VRAM kısmında yazar.

Galiba 2 gb kullanıyorsun istersen modelini filan söyle bakalım kaç gb olduğuna mesela ben rx580 8gb kullanıyorum görev yöneticinsinde böyle gözüküyor

Ekler

• Ekran kartı gb.PNG
    Ekran kartı gb.PNG
    6 KB · Hit: 60
Laptop mu kullanıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869