pc bostayken ki kullanımları gösterebilir misn hocam sana zahmet merak ettim nasıl bir modmuşnihai ile yüksek performansta pek fark hissedemedim ben nihai de tuttum isteyen yükseğe çeksin
edit: ben 3-4 saat kullanıyorum pc.
pc bostayken ki kullanımları gösterebilir misn hocam sana zahmet merak ettim nasıl bir modmuşnihai ile yüksek performansta pek fark hissedemedim ben nihai de tuttum isteyen yükseğe çeksin
edit: ben 3-4 saat kullanıyorum pc.
Nvidia driverlerini ddu ile silip özel kurulumla tekrar yüklememi onerirmisinizEk olarak, driverları mutlaka güncel tutun bende bu dertten muzdariptim pcyi ilk aldığımda bilginiz olsun
şahsen böyle şeyler yapmazdım ama tabi kendi fikriniz, ben amd kullanıyorum uygulamasından direkt güncelliyorNvidia driverlerini ddu ile silip özel kurulumla tekrar yüklememi onerirmisiniz
Ozaman bundan sonra her geldiğinde özel kurulum yapmam daha mantıklı değilmi bundan sonraşahsen böyle şeyler yapmazdım ama tabi kendi fikriniz, ben amd kullanıyorum uygulamasından direkt güncelliyor
o kadar detaylı bilmiyorum hocamOzaman bundan sonra her geldiğinde özel kurulum yapmam daha mantıklı değilmi bundan sonra