Ekran kartım sıcak değil ama ısınıyor

Reaksiyon skoru
2
ekran kartım rx 590 special edition sapphire
ekran kartımın sıcaklıklarına ayarlardan veya uygulamalardan baktığımda normal gözüküyor fakat elimle kontrol ettiğimde aşırı sıcak çok fazla ısınmış .
ve bununla paralel olarak oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor . kapatıp açınca hiçbirşey yokmuş gibi çalışıyor .
sorun ne olabilir .

ekran kartım rx 590 special edition sapphire
ekran kartımın sıcaklıklarına ayarlardan veya uygulamalardan baktığımda normal gözüküyor fakat elimle kontrol ettiğimde aşırı sıcak çok fazla ısınmış .
ve bununla paralel olarak oyun oynarken birdenbire görüntü gidiyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor . kapatıp açınca hiçbirşey yokmuş gibi çalışıyor .
sorun ne olabilir .
Ellemekle kartın ısısı anlaşılmaz. Eğer uygulamadan şüphen varsa HwInfo indirip oradan kontrol et. Kapanma sorununu nasıl gerçekleşiyor tarif et hocam.

Ellemekle kartın ısısı anlaşılmaz. Eğer uygulamadan şüphen varsa HwInfo indirip oradan kontrol et. Kapanma sorununu nasıl gerçekleşiyor tarif et hocam.
hocam oyun oynarken bırdenbıre ekranda görüntü gidiyor klavyenın ışıkları sonuyor mouse gidiyor kulaklık gidiyor , yani anlayacağınız hiçbir şekilde sinyal alamıyorum pcden . ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor .

hocam oyun oynarken bırdenbıre ekranda görüntü gidiyor klavyenın ışıkları sonuyor mouse gidiyor kulaklık gidiyor , yani anlayacağınız hiçbir şekilde sinyal alamıyorum pcden . ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor .
Sadece yük altında mı yapıyor, yoksa YT falan takılırken gittiği oluyor mu?

rx 590 8gb
r5 2600
corsair 3000-3200(tam bikmiyorum) 2x8 16gb ram
msi b450 pro m2v2
512 ssd mld
cooler master 3 fanlı kasa

PSU marka model nedir?
Kasayı yeni mi değiştin?
Sorun ne zaman başladı?

PSU marka model nedir?
Kasayı yeni mi değiştin?
Sorun ne zaman başladı?
yanlış bilmiyorsam kasanın orjinal psu su , kasa cooler master MB520
2. elden aldım bilkgisayarı , hiçbişi değişmedim aldığımdaki gibi , aldığım adam oynama yaptımı bilmiyorum
sorun kasayı aldıktan ortalama 1 yıl sonra başladı ortalama 6 aydır falanda yapıyor .
1 ay önce falan kasa hiç görüntü ve sinyal vermıyordu çalışmasına rağmen , macun bakımı yapılınca düzeldi artık açılıyor ama hala yük altında sinyal kesiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,666
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri