kartı katladınız mı naptınızAlıntıyı görüntüle
Kart hiç böyle durmuyordu kasa dik pozisyondayken ssd söküp takmak için gpu söktüm taktığımda dp kablosunun zorlandığını gördüm kart yamuk çalışıyor sorunsuz ama içime kurt düştü sebebi nedir
bir yere taşıması gerektiğinde noluyorHoca çalışıyosa dokunma dursun. Düzeltmeye çalışırken soketin anakartta kalıp kartın eline geldiği senaryoyu düşündüm, kabus gibi.
yanlıs takmıssınAlıntıyı görüntüle
Kart hiç böyle durmuyordu kasa dik pozisyondayken ssd söküp takmak için gpu söktüm taktığımda dp kablosunun zorlandığını gördüm kart yamuk çalışıyor sorunsuz ama içime kurt düştü sebebi nedir
Hocam kasa dikeyken kartı söktüm taktım sadece bir şey yapmadımkartı katladınız mı naptınız
Dokunmuyorum şuan .dHoca çalışıyosa dokunma dursun. Düzeltmeye çalışırken soketin anakartta kalıp kartın eline geldiği senaryoyu düşündüm, kabus gibi.
Taşımıyorumbir yere taşıması gerektiğinde noluyor
garip takarken zorlandiniz mı veya anakart da yamuk olabilirHocam kasa dikeyken kartı söktüm taktım sadece bir şey yapmadım
Dokunmuyorum şuan .d
Taşımıyorum
çentiğini açtın di mi sökerkenHocam kasa dikeyken kartı söktüm taktım sadece bir şey yapmadım
Dokunmuyorum şuan .d
Taşımıyorum
sanki ama düzgün taktığım zamanlar bile o sol köşe yani portların olduğu o köşe kısmı sokete oturmuyordu illa çok az da olsa bir boşluk kalıyorduyanlıs takmıssın
Zorlanmadımgarip takarken zorlandiniz mı veya anakart da yamuk olabilir![]()
Asla unutmamçentiğini açtın di mi sökerken
bu ne lan kim taktı bunuAlıntıyı görüntüle
Yamuk takmışsınız 1 vida aşağı takacaksınız..
bu ne lan kim taktı bunu
Hocam yazmasaydınız fark etmiyordum ilk defa böyle bir hata yaptım hep taktığım yere alıştım artık oraya taktım sanıyodum bunu hiç düşünmedim işte peki diğer dediğim soketin pin kısmı oturuyorda diğer köşe kısmı tam oturmuyor hiçbir zaman sebebi nedirkanka senin gözler görmüyomu o vidayı niye ordan taktın ?