Neler Yeni

Ekran kartım yerine farklısını vermek istiyorlar

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Arda doğan
Beyler selam ekran kartımı garantiye vermiştim 23 gün sonra yanıt verdiler muadil ekran kartı gonderceklermis yarın stok kontrol edip ne vereceklerini soyleyecekler ve kabul edersem kargolayacaklarmis o yüzden kafama takılan kötü model verirlerse ve reddedersem ne olur? Veya üst model verirlerse fark isterlermi?
Düşük modeli veremezler ya başka markadan eş değer bir teklif sunarlar yada ellerinde yoksa mecbur bir üst modelini verirler ama düşük modelini veremezler

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Mustafa Aydemir
hocam sanırım elinde ki kart piyasanın en iyilerinden ve muadil olarak msı gaming x ve gigbyte aero kartlarını gösteriyor
ya aynısını versinler ya da bunlardan birini teklif etmedikleri sürece yanaşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle kabul etme beğenmediğin bir model olursa seve seve kurala uymak zorundalar kabul edersen geri dönüşü zor oluyor

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
hocam sanırım elinde ki kart piyasanın en iyilerinden ve muadil olarak msı gaming x ve gigbyte aero kartlarını gösteriyor
Anladım çok teşekkür ederim yarin yine yazarım sizlere müsait olursanız konuyu tartışırız inşallah tatmin eden aynı güçte veya daha güçlü bir ekran kartı verirler bu arada firma gencergaming stoklarında gerçekten kalmamış benim ekran kartım

kesinlikle kabul etme beğenmediğin bir model olursa seve seve kurala uymak zorundalar kabul edersen geri dönüşü zor oluyor
Haa anladım çok teşekkür ediyorum

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,575
İsim
Deniz Bey
şuan için ne konuşsak boş olur, cevap gelsin o şekilde konu açarsanız daha iyi cevap gelecektir, değişim kararı çıktığına göre stoğunun olmadığını sanmıyorum aynısnı gönderirler , cevap gelsin ozaman bidaha bakmak lazım

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
şuan için ne konuşsak boş olur, cevap gelsin o şekilde konu açarsanız daha iyi cevap gelecektir, değişim kararı çıktığına göre stoğunun olmadığını sanmıyorum aynısnı gönderirler , cevap gelsin ozaman bidaha bakmak lazım
Kendileri dedi stok yok muadil kart verilecektir diye

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Mustafa Aydemir
Beyler selam ekran kartımı garantiye vermiştim 23 gün sonra yanıt verdiler muadil ekran kartı gonderceklermis yarın stok kontrol edip ne vereceklerini soyleyecekler ve kabul edersem kargolayacaklarmis o yüzden kafama takılan kötü model verirlerse ve reddedersem ne olur? Veya üst model verirlerse fark isterlermi?
durum nedir ne önerdiler

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Hocam yeni kart geldi aldım aldığım kart colorfull igame 4060 ti ultra oc oldu gayet şık ve güçlü bir kart gibi görünüyor ve 3000 tl daha pahalı
kartım bozuluyor garanti hizmeti istiyorum ve üste 3k para veriyorum oda iyiymiş :D

Hocam yeni kart geldi aldım aldığım kart colorfull igame 4060 ti ultra oc oldu gayet şık ve güçlü bir kart gibi görünüyor ve 3000 tl daha pahalı
gereksiz bir şey olmuş kart güzelde o paralara yazık geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu bilemedim neyse güle güle kullan

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
yunus emre
kartım bozuluyor garanti hizmeti istiyorum ve üste 3k para veriyorum oda iyiymiş :D

gereksiz bir şey olmuş kart güzelde o paralara yazık geçmiş olsun mu desem hayırlı olsun mu bilemedim neyse güle güle kullan
Arkadaş para vermedi bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,747
Üyeler
161,342
Son üye
Hseyn24
Top Bottom