EfecanGKM57
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
arkadaşlar 7800x3d işlemcim 5070 ekran kartım var ve last of us part 2 açılış ekranında çöküyor bı sürü yoldan denedim çözemedim bilgisi olan lütfen bi baksın
Başka oyunlarda sorun var mı furmark testi yaptın mıarkadaşlar 7800x3d işlemcim 5070 ekran kartım var ve last of us part 2 açılış ekranında çöküyor bı sürü yoldan denedim çözemedim bilgisi olan lütfen bi baksın
furmark testi yapmadım başka oyunlarda da bı sorun yok rdr2 var onda 120 FPS alıyorum 2k en üst ayarlardaBaşka oyunlarda sorun var mı furmark testi yaptın mı
ya bakılsın diye yazdım onu zaten oyun orjinal Steamden indirdim evet hata ekranı geliyorEkran kartıyla ilgisi olamaz hocam en azından yetersizliği ile ilgili olamazOyun orijinal mi? Herhangi bir hata ekranı geliyor mu?
Oyuna girmeden uyumluluk ayarına falan bakarmısın bir bilemedim böyle bir sorunu şimdifurmark testi yapmadım başka oyunlarda da bı sorun yok rdr2 var onda 120 FPS alıyorum 2k en üst ayarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ya
ya bakılsın diye yazdım onu zaten oyun orjinal Steamden indirdim evet hata ekranı geliyor
nerden bakabilirimOyuna girmeden uyumluluk ayarına falan bakarmısın bir bilemedim böyle bir sorunu şimdi
Uygulamadan özelliklere girip yapabilirsin biraz kurcala görürsünnerden bakabilirim
O oyunun PC portu sorunlu biraz, PS4 de sorunsuz çalışıyor mesela ama PC de bazen sorun çıkarıyor fazla kaynak harcıyor.arkadaşlar 7800x3d işlemcim 5070 ekran kartım var ve last of us part 2 açılış ekranında çöküyor bı sürü yoldan denedim çözemedim bilgisi olan lütfen bi baksın
bu tür bi sorun varsa nasıl cozecegimUygulamadan özelliklere girip yapabilirsin biraz kurcala görürsün
evet duydum bunları ama sildim geri yükledim yine aynı bi yolu olmalı çünkü ilk gün açtım oynadım yüksek ayarlarda kasma etme olmadwn yaklaşık 6-7 saat sonradan gitti işteO oyunun PC portu sorunlu biraz, PS4 de sorunsuz çalışıyor mesela ama PC de bazen sorun çıkarıyor fazla kaynak harcıyor.