Çözüldü✓ AMD Driverim çöküyor

Reaksiyon skoru
7
Ekran kartım Asus Rog Strix RX 6600 XT, The Last Of Us Part 2 oynarken bazen escye bastığımda yada alt tab attığımda bilgisayarın sesleri tekrar edip ekran kartı sürücüsü çöküyor, sürücü güncel ve psu 750W ekran kartında bir problem mi var sizce?

eklemeyi unuttum grafikler hazır ayarlarda yüksekti ben çökmesin diye orta yaptım ama hala devam ediyor

pc'yi resetlediğinde driver silinmiş oluyor değil mi ? rx 6500xt kartla aynı sorunu 2 ay kadar yaşadım.. format, tek tek ram deneme, farklı işletim sistemi (linux) denedim nafile.. windows güncellemeyi kapattım hdmı kablosunu değiştim.. ikisinden biri sorunu çözdü. (büyük ihtimal hdmı kablosunu değiştirmem sorunu çözdü)

Maalesef son güncellemelerin bilinen sorunlarında Last Of Us mevcut. Güncelleme beklemekten başka çare yok. Bende kanser ola ola bitirmiştim oyunu.

pc'yi resetlediğinde driver silinmiş oluyor değil mi ? rx 6500xt kartla aynı sorunu 2 ay kadar yaşadım.. format, tek tek ram deneme, farklı işletim sistemi (linux) denedim nafile.. windows güncellemeyi kapattım hdmı kablosunu değiştim.. ikisinden biri sorunu çözdü. (büyük ihtimal hdmı kablosunu değiştirmem sorunu çözdü)
ben çift monitör kullanıyorum ikisi de monitörün kendi displayportu senin sorununu bende bir süre yaşadım format attım ve düzeldi

ben çift monitör kullanıyorum ikisi de monitörün kendi displayportu senin sorununu bende bir süre yaşadım format attım ve düzeldi
Umarım çözülmüştür.. Çünkü bir süre sonra tekrar ediyor... şuan 9 aydır sorunu yaşamıyorum.. Bende format çözüm olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,520
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri