Battlefield 6'da 15 dakika sonra ekran kartı çöküyor (RX 6600 XT)

Selamlar,

Battlefield 6 oynarken bir sorun yaşıyorum. Oyunu açtıktan yaklaşık 10-15 dakika sonra oyun tamamen donuyor ve ekran kartı çöküyor. Bazen ekran siyah oluyor, bazen de oyun kendini kapatıyor ve “Ekran sürücüsü yanıt vermeyi durdurdu" tarzı bir hata alıyorum.

Ekran kartım RX 6600 XT. Sürücüler güncel. Sıcaklık normal seviyelerde (maksimum 70-75°). Diğer oyunlarda bu tür bir sorunla karşılaşmıyorum.

• Oyunu silip yeniden kurdum format bile attım.
  • Farklı sürücü versiyonlarını denedim.
  • OC ya da UV yok, her şey stock ayarda.

Daha önce buna benzer bir sorun yaşayan var mı? Çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.
hocam amd maalesef. driver sorunundan. 7700xt kullanıyodum bende yaşıyodum. bf6 için driver yayınladılar onu kurdum o bile çöküyo. bazıları alt tab atınca yaşıyorum diyo ama ben durduğum yerde çöküyo. 5070ti a geçtim ben başka çözüm bulamadım :D

hasdhasdhasdhasd dur hocam adam amd den kurtulmak istemiş
hocam alskjfasljknfasf bilen yok mu anlatabilir mi şu mhz olayını lütfen ?? komikleşmeye başladı bende arıyorum 2. el 2080ti falan
iki soytarı vardı 9070xt yi savunuyorlardı yeni aldılar diye, bir de bana gevezelik yapıyorlardı. Neredeler acaba xdddd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reisim imzaya bak bizde çözüm arama
Ya kral, ben bu ekran kartını yıllardır kullanıyorum. Sadece BF6’da değil, her oyunda sorun yaşadım.
Forza 5 oynuyorum, bazen oyundan atıyor. Geçen gün yayın açıktı, OBS çöktü; ekranda bir sürü ERROR yazısı belirdi.
Valorant oynuyorum, FPS dropları oluyor. Driver’ın bazı sürümlerinde yine aynı sorun yaşanıyor ve Valorant’tan da sürekli atıyor. 3–4 maç attıktan sonra bazen ilk maçtan bile oyunu kapatıyor.

Bu arada, “imzadan” kastını anlamadım; sanırım o kısımda biraz yabancıyım :ROFLMAO::ROFLMAO:

hocam alskjfasljknfasf bilen yok mu anlatabilir mi şu mhz olayını lütfen ?? komikleşmeye başladı bende arıyorum 2. el 2080ti falan

Ya kral, ben bu ekran kartını yıllardır kullanıyorum. Sadece BF6’da değil, her oyunda sorun yaşadım.
Forza 5 oynuyorum, bazen oyundan atıyor. Geçen gün yayın açıktı, OBS çöktü; ekranda bir sürü ERROR yazısı belirdi.
Valorant oynuyorum, FPS dropları oluyor. Driver’ın bazı sürümlerinde yine aynı sorun yaşanıyor ve Valorant’tan da sürekli atıyor. 3–4 maç attıktan sonra bazen ilk maçtan bile oyunu kapatıyor.

Bu arada, “imzadan” kastını anlamadım; sanırım o kısımda biraz yabancıyım :ROFLMAO::ROFLMAO:
1763591925659.webp

kelin ilacı olsa başına sürer. geçmiş olsun...

Alıntıyı görüntüle

kelin ilacı olsa başına sürer. geçmiş olsun...
amd ekran kartı pişmanlıktır. herkes 5070 fiyatına 5070ti tokatlayan ekran kartı ister ama sonra youtube da video izlerken anlamsız piksel bozulmaları ekran yırtılması oyunlarda çökmeler monitöre sinyal vermeme pc nin açılmaması ve yeniden başlatma mecburiyeti üstüne bende 7700xt den paraya kıydım 5070ti aldım 9070xt den %50 daha pahalıya

Maalesef AMD güncel kartlarından hiç kullanmadım. O yüzden Raedon ayarları nasıl olmalı bilmiyorum. Bu konuda önerdim mi hatırlamıyorum, ama şu kanala göz atmanı öneririm.

Genel olarak güncel sürücü içeriklerini falan da ele alıyor. Kesin çözüm bulabilir misin emin değilim, ama çoğu sorunun cevabının bu kanalda olduğunu söyleyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,951
Üyeler
184,863
Son üye
VaseLine
Geri