Neler Yeni

Ekran Kartıma OC Düşünüyorum Yardımcı Olabilecek?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Telefondayım şu an. Sana yaptığım ayarları söyleyeyim. Core Clock'u +150, Memory Clock'u +650 yaptım. Yaklaşık %13 performans artışı yaşadım bu sayede. Eğer çok istiyorsan yarın sana özelden atabilirim değerleri :).
Tamam yarın ocsiz ve oc li olarak video hazırla sun bana

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Fotoğraf atacağım, seni inandırmak için video hazırlamakla uğraşamam.
Core clock ile memory cluck arasında bana göre sayısal anlamda bir dengesizlik var bu şekilde kartın bir sorun çıkartması gerekir bana göre ama sen bilirsin kardeşim burada herkes laf anlatıyor :):):):):):):):):):)

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,056
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Core clock ile memory cluck arasında bana göre sayısal anlamda bir dengesizlik var bu şekilde kartın bir sorun çıkartması gerekir bana göre ama sen bilirsin kardeşim burada herkes laf anlatıyor :):):):):):):):):):)
Herhangi bir dengesizlik yok. İki ayarı da eşit miktarda arttırmak zorunda değilsin. Core Clock fazla arttırılamaz zaten.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Isınır çünkü stok soğutucu ile. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum OC riskli bir iş evet ancak doğru yapılırsa güzel performans artışı sağlar ve herhangi bir zararda olmaz.
İşlemciyi ekran kartını ve ram i 2 senedir OC lu kullanan arkadaşım var hepsini bir günde OC yaptı ve çok iyi performansı arttı sistemin.

Top Bottom