Ekran Kartıma Overclock Nasıl Yaparım

Walder25

80+
Reaksiyon skoru
1
Selamlar Arkadaşlar Ekran Kartıma Overclock Yapmak İstiyorum Ama Nasıl Yapacağımı Bilmiyorum
Ekran Kartı Modelim : Gigabyte - Geforce GT 710 DDR3 2GB Ekran Kartı
Lütfen Yardımcı Olun

bu videodakileri Yaparsam Olurmu Bi Sıkıntı Olmaz Değilmi ?
o vıdeo dan 20 30 50 mhz daha az verın sonra test edın Furmark programın dan 10dk bı baslatın bakalım sorun olcak sorun olmassa arttırmaya devam et sorun olursa kucuk kucuk dusur 10 5mhz

o vıdeo dan 20 30 50 mhz daha az verın sonra test edın Furmark programın dan 10dk bı baslatın bakalım sorun olcak sorun olmassa arttırmaya devam et sorun olursa kucuk kucuk dusur 10 5mhz
adamda solda fps sıcaklık fln yazıyo ben onu nasıl açarım program mı o ismi nedir ?

Beyler sa birsey sorucam amd uygulamasindan cpu ma oc deniodum memory clock mhz diye bir şey vardi o 1500 dü 2500 yaptim ekran gitti bidaha gelmedi ne olmuştur ekran karti RX560 BİOSTARİN

adamda solda fps sıcaklık fln yazıyo ben onu nasıl açarım program mı o ismi nedir ?
msı afterburner ındırcen yuklerken rivatuner da yuklıyım mı dıcek onu da ındır
bu vıdeoyu da ızle

Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkürler Sıcaklığı 70 E Fln Sabitledim İnşallah Performansımda O Değişikliği Görürüm Önceden 49 Dereceydi Şimdi 70 :D

Beyler sa birsey sorucam amd uygulamasindan cpu ma oc deniodum memory clock mhz diye bir şey vardi o 1500 dü 2500 yaptim ekran gitti bidaha gelmedi ne olmuştur ekran karti RX560 BİOSTARİN
Güvenli moda girip amd nin driver utitily aracı ile alakalı ne varsa silmeyi yada sistem geri yüklemeyi dene. Ekran kartı çalışmayı durdurmuştur,kendini korumaya almıştır. Benim de başıma geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkürler Sıcaklığı 70 E Fln Sabitledim İnşallah Performansımda O Değişikliği Görürüm Önceden 49 Dereceydi Şimdi 70 :D
Değerlere sürekli bakmayı ihmal etme fazla ısınma olursa kasa kapağını aç gitsin.

Geri