bu videodakileri Yaparsam Olurmu Bi Sıkıntı Olmaz Değilmi ?
o vıdeo dan 20 30 50 mhz daha az verın sonra test edın Furmark programın dan 10dk bı baslatın bakalım sorun olcak sorun olmassa arttırmaya devam et sorun olursa kucuk kucuk dusur 10 5mhzbu videodakileri Yaparsam Olurmu Bi Sıkıntı Olmaz Değilmi ?
çok abartma yanmasın kart ısıya bak 80 i geçmesin 80 de iyi değilde 80igeçmesinbu videodakileri Yaparsam Olurmu Bi Sıkıntı Olmaz Değilmi ?
adamda solda fps sıcaklık fln yazıyo ben onu nasıl açarım program mı o ismi nedir ?o vıdeo dan 20 30 50 mhz daha az verın sonra test edın Furmark programın dan 10dk bı baslatın bakalım sorun olcak sorun olmassa arttırmaya devam et sorun olursa kucuk kucuk dusur 10 5mhz
msı afterburner ındırcen yuklerken rivatuner da yuklıyım mı dıcek onu da ındıradamda solda fps sıcaklık fln yazıyo ben onu nasıl açarım program mı o ismi nedir ?
Güvenli moda girip amd nin driver utitily aracı ile alakalı ne varsa silmeyi yada sistem geri yüklemeyi dene. Ekran kartı çalışmayı durdurmuştur,kendini korumaya almıştır. Benim de başıma geldi.Beyler sa birsey sorucam amd uygulamasindan cpu ma oc deniodum memory clock mhz diye bir şey vardi o 1500 dü 2500 yaptim ekran gitti bidaha gelmedi ne olmuştur ekran karti RX560 BİOSTARİN
Değerlere sürekli bakmayı ihmal etme fazla ısınma olursa kasa kapağını aç gitsin.Arkadaşlar Hepinize Çok Teşekkürler Sıcaklığı 70 E Fln Sabitledim İnşallah Performansımda O Değişikliği Görürüm Önceden 49 Dereceydi Şimdi 70![]()