- Konu Sahibi Konu Sahibi
2 el lol attım çıktım 73 dereceydi şu an google açık sadace yine 72 dereceOyunlarda kaç derece oluyor?
Olabilir.
2 el lol attım çıktım 73 dereceydi şu an google açık sadace yine 72 dereceOyunlarda kaç derece oluyor?
Olabilir.
Sıcaklık sensöründe sorun olabilir.2 el lol attım çıktım 73 dereceydi şu an google açık sadace yine 72 derece
Olabilir.
güç seçeneklerinde yüksek perf ayarındaydı dengeliye çekiyimmi ?Oyunlarda kaç derece oluyor?
Sıcaklık sensöründe sorun olabilir.
Gerek yok.güç seçeneklerinde yüksek perf ayarındaydı dengeliye çekiyimmi ?
Eskiden böyle değildi intel pentium g2020 vardı çok sessiz çalışıyordu acaba intel 5 2400 ekran kartıyla uyuşmuyor muGerek yok.
i5 2400 daha çok güç tüketiyor, ondan sesli olabilir.Eskiden böyle değildi intel pentium g2020 vardı çok sessiz çalışıyordu acaba intel 5 2400 ekran kartıyla uyuşmuyor mu
i5 2400 daha çok güç tüketiyor, ondan sesli olabilir.
Macun dolayı olabilir mi donanım arşivinşn videosundaki gibi yaptımi5 2400 daha çok güç tüketiyor, ondan sesli olabilir.
Geri takmayın bence, hangi macunu sürdünüz?Termal Macun Biraz fazla sürdüm galiba birde 4 gb ram vardı 4x2 8 GB yaptım acaba intel gerimi taksam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Macun dolayı olabilir mi donanım arşivinşn videosundaki gibi yaptım
Fan hizi% 60 70yapbi ayar yapmam lazım mı ekran kartıma ?
Mx 4 aldım teknobiyotikden işlemcide çok işe yaradı 20 derece fark ettiGeri takmayın bence, hangi macunu sürdünüz?
Auto da zaten o ısınınca Hızlandırıyor muFan hizi% 60 70yap
Sicaklik dusecektir
Yap yuzde 70 faydasi olacaktirMx 4 aldım teknobiyotikden işlemcide çok işe yaradı 20 derece fark etti
Auto da zaten o ısınınca Hızlandırıyor mu
Hızlandırmıyor mu
yapıyorum şu an kasper sky ile tam taramaVirüs taraması yapın.
Eğer ekran kartının macununu yenilemediyseniz yenileyin.