b450ms2hKanka senin SMT kapalı veya core ayarını değişmişsin anakartın ne?
işlemci sayısının tikiyle oynamayın beyler ytdb450ms2h
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme: Beyler msconfig tiki kapadım ryzen masterdan oc ve curve optimizer mode all core olarak aktif ettim ve değişik bir şekilde valoranta çok izlekli görselleştirme geldi bunu açtım vs derken 250 fps arttı şaka gibi ne değişti bilmiyorum ama şimdilik durumlar baya iyi
hayırlı uğurlu olsunb450ms2h
Güncelleme: Beyler msconfig tiki kapadım ryzen masterdan oc ve curve optimizer mode all core olarak aktif ettim ve değişik bir şekilde valoranta çok izlekli görselleştirme geldi bunu açtım vs derken 250 fps arttı şaka gibi ne değişti bilmiyorum ama şimdilik durumlar baya iyi
işlemci sayısının tikiyle oynamayın beyler ytd
Teşekkürler hocam neyin nasıl olduğunu sorgulamıyorum oldu iştehayırlı uğurlu olsun
Bu haliyle bi cinebench r23 yap puanın neredeyse 2 katına çıkması lazımTeşekkürler hocam neyin nasıl olduğunu sorgulamıyorum oldu işte
Dün gece yaptım 11k idi şuan 9.8k tabii bilgisayar açılır açılmaz başlattım işlemi ve evet dediğin gibi 2 katı şuan teşekkür ederim her şey içinBu haliyle bi cinebench r23 yap puanın neredeyse 2 katına çıkması lazım
Kurulumu yaptıktan sonra basit gösterimde sağ tarafta auto oc ve all core seçenekleri vardı daha önceden kullanmış olduğum için rahatlıkla yaptım.merhabalar ryzen masterdan oc ve curve ı nasıl hallettiniz acaba?
bende direk böyle gözüküyor
Bu attığım basic view senin şuan advanced view ayarlı basic çekip halledebilirsin fakat senin eski sürüm gibi geldi bana son sürüm mü ?bende direk böyle gözüküyor
Hocam ben de i5 10400f ile ilk defa bench testi yapayım dedim ve sonuçlar aşağıdaki gibi. Sizce değerler normal mi? Ek olarak Gelişmiş önyükleme seçenekleri de böyle değiştirmeli miyim?Bu haliyle bi cinebench r23 yap puanın neredeyse 2 katına çıkması lazım
R20' den anlamam R23 yapHocam ben de i5 10400f ile ilk defa bench testi yapayım dedim ve sonuçlar aşağıdaki gibi. Sizce değerler normal mi? Ek olarak Gelişmiş önyükleme seçenekleri de böyle değiştirmeli miyim?
Alıntıyı görüntüle