Yeni aldığım işlemcinin benchmark testi düşük çıkması

Windows güncellemelerini yap. Amdnin sitesinden auto-detect driver indirme programıyla güncelleme yap. Bir de BİOSunu güncelle.
Görev yöneticisi>performans>cpu kısmından da bi ekran görüntüsü at.

Kanka senin SMT kapalı veya core ayarını değişmişsin anakartın ne?

Kanka senin SMT kapalı veya core ayarını değişmişsin anakartın ne?
b450ms2h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güncelleme: Beyler msconfig tiki kapadım ryzen masterdan oc ve curve optimizer mode all core olarak aktif ettim ve değişik bir şekilde valoranta çok izlekli görselleştirme geldi bunu açtım vs derken 250 fps arttı şaka gibi :D ne değişti bilmiyorum ama şimdilik durumlar baya iyi

b450ms2h

Güncelleme: Beyler msconfig tiki kapadım ryzen masterdan oc ve curve optimizer mode all core olarak aktif ettim ve değişik bir şekilde valoranta çok izlekli görselleştirme geldi bunu açtım vs derken 250 fps arttı şaka gibi :D ne değişti bilmiyorum ama şimdilik durumlar baya iyi
işlemci sayısının tikiyle oynamayın beyler ytd

b450ms2h

işlemci sayısının tikiyle oynamayın beyler ytd
hayırlı uğurlu olsun :)

Bu haliyle bi cinebench r23 yap puanın neredeyse 2 katına çıkması lazım
Dün gece yaptım 11k idi şuan 9.8k tabii bilgisayar açılır açılmaz başlattım işlemi ve evet dediğin gibi 2 katı şuan teşekkür ederim her şey için

merhabalar ryzen masterdan oc ve curve ı nasıl hallettiniz acaba?

bende direk böyle gözüküyor

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    309.5 KB · Hit: 88
Bu haliyle bi cinebench r23 yap puanın neredeyse 2 katına çıkması lazım
Hocam ben de i5 10400f ile ilk defa bench testi yapayım dedim ve sonuçlar aşağıdaki gibi. Sizce değerler normal mi? Ek olarak Gelişmiş önyükleme seçenekleri de böyle değiştirmeli miyim?
1653335142775.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,122
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri