Ekran kartımda bir sorun varmı?

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,688
Screenshot_3.png

sorun: https://forum.donanimarsivi.com/konu/ram-tuketimi-arttiginda-pc-donuyor.1022878

gözüme çarpan GPU Sıcak nokta sıcaklığı 101 derece. Testi sonlandırırken 80 dereceyi gördü kart.

AMD radeon uygulamasından fan ayarını yükselt %70 yap ve tekrar dene.
ısınmasından rahatsız değilim. KOnu da yaşadığım sorunun linkini koydum ona çözüm istiyorum.

ısınmasından rahatsız değilim. KOnu da yaşadığım sorunun linkini koydum ona çözüm istiyorum.
Kardeşim osıcaklıklar sıfır bir karta göre zaten başta yüksek anladın mı bunu yapman alzım zaten. O kasmaya da tek önerebiliceğim driverı DDU ile kaldırıp tekrar kurman olur.

Kardeşim osıcaklıklar sıfır bir karta göre zaten başta yüksek anladın mı bunu yapman alzım zaten. O kasmaya da tek önerebiliceğim driverı DDU ile kaldırıp tekrar kurman olur.
denendi işe yaramadı. Format atıldı işe yaramadı. DDR4 ten DDR5e geçtim işe yaramadı

denendi işe yaramadı. Format atıldı işe yaramadı. DDR4 ten DDR5e geçtim işe yaramadı
O zaman msı afterburner yükle gerekli osd ayarını yap biliyorsan bilmiyorsan internete msı afterburner osd ayarı yaz çıkıyor oaran yap oyun içi değerlerini 5 dk kayıt al ama baştan değil böyle bi 10 dk oyna sonra al.

O zaman msı afterburner yükle gerekli osd ayarını yap biliyorsan bilmiyorsan internete msı afterburner osd ayarı yaz çıkıyor oaran yap oyun içi değerlerini 5 dk kayıt al ama baştan değil böyle bi 10 dk oyna sonra al.
Screenshot_1.png

hotspot 100 olunca büyük ihtimal thermal throttle denen olay oluyor kart yeniyse macun değişebilir bende rx 7600 vardı ısınıyordu sattım nvidia geçtim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,243
Üyeler
173,784
Son üye
BerkanOfficial
Geri