Arkadaşlar selamlar Ekran kartımda yazılımsal değil donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum temiz bir windows kurdum sürücülerimi whql yükledim her şeyi olması gibi kurmama rağmen
Ekran kartı amd miArkadaşlar selamlar Ekran kartımda yazılımsal değil donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum temiz bir windows kurdum sürücülerimi whql yükledim her şeyi olması gibi kurmama rağmen
"Sisteminizde bir sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti" hatası alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
evet amdEkran kartı amd mi
O zaman watmann hatası almışsınız hocam. Whql RECOMMENDED olan sürücüleri indirmeniz daha sağlıklı olur. Tekrar kontrol eder misiniz?evet amd
şuanda ekteki sürüm mevcutO zaman watmann hatası almışsınız hocam. Whql RECOMMENDED olan sürücüleri indirmeniz daha sağlıklı olur. Tekrar kontrol eder misiniz?
şuanda ekteki sürüm mevcut
rx 5500xt 4gb o.cO zaman watmann hatası almışsınız hocam. Whql RECOMMENDED olan sürücüleri indirmeniz daha sağlıklı olur. Tekrar kontrol eder misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modeli ne bu arada kartın?
Peki yük altındayken mi oluyor bu?şuanda ekteki sürüm mevcut
Alıntıyı görüntüle
rx 5500xt 4gb o.c
Evet %99 o şekilde oluyorPeki yük altındayken mi oluyor bu?
Öncelikle ddu ile tüm driverlerı silin. Sonrasında en yeni recommended sürümünü indirin.Evet %99 o şekilde oluyor
fakat daha önce olmuyordu en son bu sorun olunca format attım fakat düzelmedi yaklaşık 2 3 haftadır varEvet %99 o şekilde oluyor
tabii deneyeyim tekrardan dönüş sağlayayım sizeÖncelikle ddu ile tüm driverlerı silin. Sonrasında en yeni recommended sürümünü indirin.
Formatla düzelmez hocam. Amd ekran kartlarının yazılımsal bir hatası. Ekran kartı saat hızını ayarlayamıyor ve kendini hata vererek durduruyor.fakat daha önce olmuyordu en son bu sorun olunca format attım fakat düzelmedi yaklaşık 2 3 haftadır var
tabii deneyeyim tekrardan dönüş sağlayayım size
ddu ile sildim güncellemeyi tekrardan yaptım kontrol sağlayıp geri dönüş yapıcam teşekkür ederimFormatla düzelmez hocam. Amd ekran kartlarının yazılımsal bir hatası. Ekran kartı saat hızını ayarlayamıyor ve kendini hata vererek durduruyor.
yok düzelmedi maalesef ddu ile sildim yine normal olarak girdim oyuna fakat durum aynı 2 3 dakikadan sonra böyle oluyor sadece GTAV ve dc açıkken Ekran kartı sıcaklığım da 65 derece gözüküyorFormatla düzelmez hocam. Amd ekran kartlarının yazılımsal bir hatası. Ekran kartı saat hızını ayarlayamıyor ve kendini hata vererek durduruyor.
20 fps e düşüp duruyor sürekli olarakyok düzelmedi maalesef ddu ile sildim yine normal olarak girdim oyuna fakat durum aynı 2 3 dakikadan sonra böyle oluyor sadece GTAV ve dc açıkken Ekran kartı sıcaklığım da 65 derece gözüküyor
ve şuan aynı hatayı tekrar aldımyok düzelmedi maalesef ddu ile sildim yine normal olarak girdim oyuna fakat durum aynı 2 3 dakikadan sonra böyle oluyor sadece GTAV ve dc açıkken Ekran kartı sıcaklığım da 65 derece gözüküyor
20 fps e düşüp duruyor sürekli olarak