Ekran kartımda problem var galiba lütfen yardım edin

Reaksiyon skoru
6
ekran kartımdan mı bilmiyorum son günlerde lol oynadıgım sıralarda oyuna gırdıgımde oyun siyah ekran oluyor bazen ve ekran kartı sürücüm bilgisayardan siliniyor oyun 10 fps ye düşüyor ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz

ekran kartımdan mı bilmiyorum son günlerde lol oynadıgım sıralarda oyuna gırdıgımde oyun siyah ekran oluyor bazen ve ekran kartı sürücüm bilgisayardan siliniyor oyun 10 fps ye düşüyor ne yapmalıyım lütfen yardım eder misiniz
Siyah olduğu dakika olay görüntüleyicisinden hangi hata çıkıyor ona bakın hocam

Siyah olduğu dakika olay görüntüleyicisinden hangi hata çıkıyor ona bakın hocam
kankam şöyle ekran gidiyor monitorumde displayport sinyal yok yazıyor sonrasında ekran gelmio ben de reset atıyorum bilgisayara ondan sonra driver falan olmuo oyun 10 fps oluo

kankam şöyle ekran gidiyor monitorumde displayport sinyal yok yazıyor sonrasında ekran gelmio ben de reset atıyorum bilgisayara ondan sonra driver falan olmuo oyun 10 fps oluo
O dakika olay goruntuleyici bir hata kodu ve açıklama belirtir. Ona göre sorunun nedenini kesin birsekilde öğrenebiliriz

watman hatası gibi duruyor, amd kartların yıllardır ara ara karşılaştığı çözümü bazen olup bazen olmayan bir sorundur.

Geri